Vakantie Vietnam

Home » Vakantie Vietnam

Ontdek het prachtige Vietnam

Vietnam is een prachtig en veelzijdig land en naast de prachtige hoofdstad Hanoi is er nog zoveel meer te ontdekken. Van uitgestrekte rijstvelden,  een prachtig berglandschap en een van de zeven natuurwonderen, de Ha Long-Baai.

Kom terecht in een land om verliefd op te worden. Het Zuidoost-Aziatisch land maakt deel uit van het voormalige Indochina. Je komt hier ogen tekort, zowel vanuit historisch, cultureel als natuur oogpunt. Een rondreis Vietnam staat garant voor een onvergetelijke tijd en onvoorstelbaar veel variatie. Je vakantie naar Vietnam, dat is een droomvakantie om nooit meer te vergeten!

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Wat wil jij ontdekken in Vietnam?

Niet iedere reiziger is hetzelfde en niet iedereen is geïnteresseerd in dezelfde soort vakanties. Gelukkig zijn er in Vietnam voor iedere reiziger interessante en mooie plekjes te ontdekken! Wil je graag met je gezin op vakantie of geniet je van luxe of van het strand? Voor jou zit er zeker ook een reis tussen die volledig aan je wensen voldoet! Ook stippelen we graag samen met jou een reis op maat uit! Dus ga je op honeymoon maar wil je ook eens overnachten bij de lokale familie? Die combinatie is zeker mogelijk. Alles kan!

AVONTUUR
VERBORGEN PARELS
GASTRONOMIE

Waarom zou je met UniTrips naar Vietnam gaan?

  • We gaan steeds zelf op verkenning en we hebben dus ervaring genoeg te over ook jij dit prachtige land kan ontdekken.

  • We bieden enkel vakanties aan waar we zelf 200% achter staan.

  • We specialiseren ons in Zuidoost-Aziatische landen.

  • We werken met professionele partners ter plekke.

  • We stippelen reizen op maat uit voor jou.

  • Jij, onze reisvriend, komt steeds op de eerste plaats!

Afwijken van het toeristische pad, exact zoals we vroegen. Er werd rekening gehouden met onze wensen. De organisatie en lokale gidsen waren heel goed. De opvolging van Sjobbe was fantastisch! We zouden het zo opnieuw doen!! 

Groepsreis - Trip naar Vietnam

Wil je ook een onvergetelijke Vietnam-ervaring?