Home » Over Ons

Jouw droom, onze passie

 

Iedereen die iets aan de man brengt, kent zijn producten. UniTrips is hier zeker geen uitzondering op, integendeel.
Wij zijn zelf helemaal gebeten door het reisvirus, en zijn daarin vooral ons hart verloren in het prachtige Thailand en de rest van Zuidoost Azië.

UniTrips vindt zijn oorsprong dan ook in deze landen. Wij zijn reeds op verkenning gegaan en willen dat iedereen deze landen kan zien, tot in detail. Deze visie trekken wij door naar al onze vakantiebestemmingen.

Wij verkiezen om ons tot deze handvol landen te beperken. Niet alleen omdat onze passie hier het grootst is, maar vooral omdat wij jou hierin als specialist willen bijstaan, louter dan met oppervlakkig kennis.

Daarom durf ik met fierheid en vertrouwen zeggen: je doet er goed aan om je vakanties in onze handen te leggen. Want wij stààn er, altijd. Wij werken met professionele partners, die dezelfde instelling hebben als wij: wat er ook gebeurt, de klant komt op de eerste plaats.

Wellicht ben je al enkele keren in de verleiding geweest om beroep te doen op andere partijen. Misschien hebben vrienden al enkele keren opgeschept over hun ongelofelijke deals of hun snelle kanalen. Tja, iedereen kan zeilen met mooi weer.

Als er een storm opsteekt, dan staan de beste stuurlui echter aan wal. Dan moet het schip in handen zijn van specialisten.
Wel, wij zijn zo’n specialisten. Bij mooi weer, en als het weer verandert zit je goed bij ons.

Het verschil met andere reisbureaus is vooral dat wij enkel aanbieden waar wij volledig achter staan. Wij geven graag onze liefde voor een regio door aan iedereen. Ontdek en beleef elk land of elke stad dankzij onze ervaring.

Bij ons zal je ook niet via de website kunnen boeken. Je vindt er wel de nodige inspiratie en tools om door ons een programma op maat te laten uitwerken. Waarom? Omdat wij écht contact willen met jou. Bij ons ben je geen klant, bij ons ben je een reisvriend. En voor onze vrienden doen wij alles zodat jij enkel nog moet genieten.

DREAM

EXPERIENCE

MEMORY

Ons verhaal begint bij jouw droom die je wil beleven. Ons doel is dat deze belevenis een herinnering wordt die je altijd zal bijblijven. Begin alvast te dromen. Of je nu op zoek bent naar rust, avontuur of beide, wij willen dat je alles ervaart zoals jij het wil en geniet van die mooie momenten.

UniTrips staat voor een zoektocht naar verschillende verborgen schatten, een rustgevende levensfilosofie en een prijs-kwaliteitverhouding waar kwaliteit de overhand neemt.Ben je al helemaal aan het wegdromen, ben je nieuwsgierig naar een nieuwe uitdaging of heb je nog vragen?
Contacteer ons gerust, we staan voor je klaar, altijd.