Vakantie Cambodja

Ontdek het prachtige Cambodja

 Hoewel Cambodja in oppervlakte veel kleiner is dan de buurlanden Thailand en Vietnam doet het qua bezienswaardigheden zeker niet onder! Cambodja is een indrukwekkend land met een boeiende geschiedenis en mooie bezienswaardigheden.

Steeds meer toeristen weten de highlights van Cambodja te vinden. Het land was in de tijd van de Khmers misschien we de belangrijkste regio met Angkor, wat dichtbij het huidige Siem Reap ligt, als hoofdstad van het vroegere Khmer-rijk.

Deze en vele andere highlights in Cambodja, zijn voor steeds meer mensen een reden om het land te bezoeken. 

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Wat wil jij ontdekken in Cambodja? 

Cambodja is even mooi als indrukwekkend. Het is een natuurrijk land met een verrassend vriendelijke bevolking. Naast de vele regenwouden en de prachtige stranden, rivieren en meren kom je hier in aanraking met de talrijke culturele schatten zoals; de mystieke tempels van Angkor Wat en het aangrijpend overblijfsel uit het verleden Choeung Ek. Naast deze prachtige tempels heeft Cambodja nog veel meer te bieden. Denk aan de Art Deco gebouwen in Phnom Penh, sporen uit de Franse koloniale tijd, de prachtige Mekong River en de 61 ongerepte eilandjes die voor de kust van Cambodja liggen.

 

Waarom zou je met UniTrips naar Cambodja gaan?

  • We gaan steeds zelf op verkenning en we hebben dus voldoende ervaring genoeg zodat ook jij dit prachtige land kan ontdekken.

  • We bieden enkel vakanties aan waar we zelf 200% achter staan.

  • We specialiseren ons in Zuidoost-Aziatische landen.

  • We werken met professionele partners ter plekke.

  • We stippelen reizen op maat uit voor jou.

  • Jij, onze reisvriend, komt steeds op de eerste plaats!

Het was een zalige, afwisselende vakantie met lekker eten super weertje en topservice!! Een echte aanrader!

-Hanne

Rondreis - Trip naar Cambodja

Wil je ook een onvergetelijke Cambodja-ervaring?