fbpx

Amazing Thailand

Laat je verrassen door Thailand, het land van de eeuwige glimlach en van de (gast)vrije mensen. Dompel je onder in al zijn gezichten en geniet van een deugddoende vakantie boordevol kleurrijke contrasten. Drie “Thailanden” weerspiegelen de rijke geschiedenis en culturele verschillen.

Vakantie in Thailand


In Bangkok, de megastad met meer dan 10 miljoen inwoners is het heerlijk rondslenteren. Prachtige tempels, vele eetkraampjes en een bruisend nachtleven doen je verstommen van verbazing. In het noorden, het authentieke Thailand en het land van de oude koninkrijken, is de sfeer ontspannen. Met zijn oude bergstammen, uitgestrekte rijstvelden en natuurparken kom je in deze regio ogen tekort.

En tenslotte het zuiden, het gebied van de exotische eilanden met een azuurblauwe zee en parelwitte stranden waar prachtige rotsformaties uit de zee opduiken. Samen met de kruidige keuken en een net iets andere mentaliteit is het hier heerlijk relaxen.

Kom als een toerist, vertrek als een reiziger. Dat is Thailand!

Welke vakantie past het beste bij jou?


Inspiratieroutes

Ben jij benieuwd naar de hidden gems van Thailand? Ontdek ze hier in onze inspiratieroutes.

Meer weten

Themavakanties

Originele pakketreizen in bijzondere thema’s die je net die intensere Thainess beleving geven.

Meer weten

Gezinsvakantie

Op zoek naar de ultieme beleving? Laat ons die toegevoegde waarde zijn en beleef een vakantie op jouw maat.

Meer weten

Wat vonden anderen van deze vakantie?


Wat een TOPvakantie met TOPbestemmingen. Een prima service en alles geregeld tot in detail. Wij zijn zeer tevreden klanten, een aanrader voor anderen!

Dephny & Fabrizio

Een super mooi samengestelde reis die perfect aansloot bij onze wensen. We hebben onze grenzen verlegd en dingen gedaan die we anders nooit hadden gedaan. We vertrouwden het 100% en heb ik er volledig van kunnen genieten.

Stephanie & partner

Een hele fijne reis gehad en ook ren hele leuke ervaring voor de kinderen. Veel gezien en veel geleerd. Mensen zijn overal super vriendelijk en klaar om te helpen. Ook lokale reisagenten zijn steeds beschikbaar om te helpen of reisadvies te geven. Hotels waren rustig en in orde. Ritme en programma zaten goed in elkaar.

Erica & familie

Share This