Vakantie Thailand

Home » Vakantie Thailand

Ontdek het prachtige Thailand

In Bangkok, de megastad met meer dan 10 miljoen inwoners is het heerlijk rondslenteren. Prachtige tempels, vele eetkraampjes en een bruisend nachtleven doen je verstommen van verbazing. In het noorden, het authentieke Thailand en het land van de oude koninkrijken, is de sfeer ontspannen. Met zijn oude bergstammen, uitgestrekte rijstvelden en natuurparken kom je in deze regio ogen tekort.
En tenslotte het zuiden, het gebied van de exotische eilanden met een azuurblauwe zee en parelwitte stranden waar prachtige rotsformaties uit de zee opduiken. Samen met de kruidige keuken en een net iets andere mentaliteit is het hier heerlijk relaxen.

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Wat wil jij ontdekken in Thailand?

Niet iedere reiziger is hetzelfde en niet iedereen is geïnteresseerd in dezelfde soort vakanties. Gelukkig zijn er in Thailand voor iedere reiziger interessante en mooie plekjes te ontdekken! Wil je graag met je gezin op vakantie of geniet je van luxe of van het strand? Voor jou zit er zeker ook een reis tussen die volledig aan je wensen voldoet! Ook stippelen we graag samen met jou een reis op maat uit! Dus ga je op honeymoon maar wil je ook eens overnachten bij de lokale familie? Die combinatie is zeker mogelijk. Alles kan!

HONEYMOON
STRAND

Waarom zou je met UniTrips naar Thailand gaan?

  • We gaan steeds zelf op verkenning en we hebben dus voldoende ervaring genoeg zodat ook jij dit prachtige land kan ontdekken.

  • We bieden enkel vakanties aan waar we zelf 200% achter staan.

  • We specialiseren ons in Zuidoost-Aziatische landen.

  • We werken met professionele partners ter plekke.

  • We stippelen reizen op maat uit voor jou.

  • Jij, onze reisvriend, komt steeds op de eerste plaats!

Bij het boeken van onze reis werd ons gezegd dat we uit onze “comfort zone” zouden gehaald worden. Nooit durven geloven dat het buiten die zone zo leuk vertoeven is! Heel goed gedaan UniTrips

Nancy & Pascal - Trip naar Thailand

Wil je ook een onvergetelijke Thailand-ervaring?