Klant aan het woord

 

Ontzettend bedankt aan onze klantjes die deze fantastische quotes aan ons bezorgden!
Laat je inspireren door de mooie woorden die zij schreven over één van onze trips.

Xander en Silke gingen in februari 2016 op CityTrip naar Firenze. Zij maakten zelf een filmpje over hun ervaringen met de stad, het hotel en UniTrips als reisorganisatie.

Xander & Silke - Trip naar Firenze

Eerste maal geboekt via UniTrips. Zeer tevreden over de dienstverlening en prijs/kwaliteit een sterk aanbod. Wij hebben genoten van een leuke vakantie.

Hugo & Heidi - Trips naar Costa del Sol

Leuk ontvangst op kantoor met een Thais biertje en een duidelijk uitleg. Dé aanzet tot het boeken. Ter plaatse klopte het plaatje perfect. Het was een sprookje om daar te zijn. Een unieke ervaring!

Ann & Frank - Trip naar Thailand

Bij het boeken van onze reis werd ons gezegd dat we uit onze “comfort zone” zouden gehaald worden. Nooit durven geloven dat het buiten die zone zo leuk vertoeven is 🙂 Heel goed gedaan, UniTrips!

Nancy & Pascal - Trip naar Thailand

Wij zijn zeer tevreden over alles. Het was prijs kwaliteit super. De accommodatie was prachtig en het eten top … We hebben al reclame gemaakt bij familie en collega’s.

Marie-Anne & Carl - Trip naar Corfu

Wat een TOPvakantie met TOPbestemmingen. Een prima service en alles geregeld tot in detail. Wij zijn zeer tevreden klanten, een aanrader voor anderen!

Dephny & Fabrizio - Trip naar Thailand

Met UniTrips naar Gran Canaria geweest. Top hotel in Taurito. Uitstekend verzorgd, ruime kamer. Dit alles op korte termijn geregeld. We hadden nog wel een paar dagen langer willen blijven.

Charlotte & Joost - Trip naar Gran Canaria

Heerlijk flaneren. Op het eiland met een pandaatje.
Fantastische formule: huurauto inbegrepen!
Een aanrader! Schitterend hotel! Dankjewel UniTrips.

Jeannine & Elianne - Trip naar Rhodos

Share This