Vakantie Hong Kong

Ontdek het prachtige Hong Kong

Hong Kong is een stad die bruist van energie, een regio die iedereen minstens een keer in zijn leven een bezoek zou moeten brengen. Hong Kong is een plaats waar oost en west elkaar ontmoeten en samen een unieke cultuur creëren. Er is een prachtig aanbod aan attracties, van torenhoge wolkenkrabbers en bazaars tot stranden en groene parken.

Hong Kong is ook een hoofdstad voor al wie van eten houdt. Hong Kong heeft de meeste restaurants per inwoner in heel Azië en is de thuisbasis van ’s werelds goedkoopste Michelin-sterrenmaaltijd. In deze stad zal je ongetwijfeld onvergetelijke ervaringen beleven.

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Wat wil jij ontdekken in Hong Kong? 

Hong Kong is misschien wel één van de meest unieke steden ter wereld. Je vindt er alles van levendige markten tot luxueuze winkelcentra, Michelin-restaurants tot klassiek streetfood, originele straatkunst tot tentoonstellingen van wereldklasse, en niet te vergeten, het overvloed aan groen dat je kan vinden in alle delen van de stad. Wat je ook zoekt, er zijn genoeg plaatsen om te bezoeken en er zijn genoeg activiteiten om je te vermaken. Na het bezoeken van deze metropool ben je zeker en vast enkele ervaringen rijker!

 

GEZIN
LUXE
GOLF
AVONTUUR
VERBORGEN PARELS

GASTRONOMIE

HONEYMOON
STRAND
COMMUNITY

Waarom zou je met UniTrips naar Hong Kong gaan?

  • We gaan steeds zelf op verkenning en we hebben dus ervaring te over zodat ook jij dit prachtige land kan ontdekken.

  • We bieden enkel vakanties aan waar we zelf 200% achter staan.

  • We specialiseren ons in Zuidoost-Aziatische landen.

  • We werken met professionele partners ter plekke.

  • We stippelen reizen op maat uit voor jou.

  • Jij, onze reisvriend, komt steeds op de eerste plaats!

Hong Kong is een prachtige stad. Een stad waar alles te vinden is. We hebben genoten van de afwisseling tussen het moderne en het traditionele. Je zou het niet zeggen, maar we hebben hier zelfs kunnen genieten van de stilte en de natuur!

-Pauline en Jens

Trip naar Hong Kong

Wil je ook een onvergetelijke Hong Kong-ervaring?