Contact

Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

Kom op de koffie


Ontmoet u graag een van onze reisspecialisten?

UniTrips heeft kantoor in Businesscenter De Regio

Olenseweg 375 – 2260 Westerlo

Algemene vragen info@unitrips.be
Bezoek enkel op afspraak

Vertel ons je reisdroom


Parkeren bij de luchthaven


Parkeren bij de luchthaven kan prijzig zijn en je besteedt dat geld waarschijnlijk liever aan je verre reis. Gelukkig zijn er ook goedkopere alternatieven te vinden zoals een Zaventem parking via prijsvergelijkers als Vliegen en Parkeren.

Of neem een kijkje bij onze partner Holiday Extras die de mogelijkheid biedt om bij 80 luchthavens in Europa goedkoop en veilig te parkeren. Om aan jullie wensen te voldoen biedt Holiday Extras parkeerplaatsen op verschillende niveaus aan. Voor ‘snelle’ reizigers bieden we bij de meeste luchthavens Valet Parkeren aan.

Je kan het aanbod bekijken via deze link van Holiday Extras.

Luchthavenhotels & Lounge toegang


Nog meer blije klanten kiezen voor een ontspannen begin van de vakantie door het boeken van een luchthavenhotel. UniTrips biedt samen met Holiday Extra bij meer dan 30 luchthavens en 7 cruisehavens in Europa logies aan. Moet je vroeg vertrekken, of heb je een lange heenrit? Dan bevelen we graag de Park, Sleep & Fly aanbiedingen aan. Je kan zo een dag eerder de vakantie beginnen. 

We begrijpen dat het hele vertrek stressvol kan zijn. Geen stoelen vrij in de departure hall, dure eetgelegenheden, … Kies daarom om zorgeloos te genieten van de start van je vakantie door toegang tot de lounge aan te kopen. Je geniet er optimaal van comfortabele zetels, een lekker buffetje en het lezen van de krant.

Goed verzekerd


UniTrips werkt als merknaam onder de verzekeringen van Peter Deblieck.
Paul Fredericqstraat 49, 9000 Gent
BTW BE0885.689.182
Erkenningsnummer VVR: 9737

 
 
UniTrips BVBA

Olenseweg 375 B – 2260 Westerlo T: + 32 496 68 89 87 E: info@unitrips.be