Vakantie Maleisië

Ontdek het prachtige Maleisië

Maleisië is een fascinerend land met vriendelijke, gastvrije inwoners. De tradities en cultuur zijn aan veel verschillende invloeden onderhevig, die door de immigranten in de loop der eeuwen werden ontwikkeld.

Natuurlijk is Maleisië ook beroemd om zijn prachtige natuur. Een dicht begroeid regenwoud, dat tot het oudste ter wereld wordt gerekend, bedekt nog altijd meer dan de helft van het land. Meer dan 15 000 plantensoorten groeien in dit unieke ecosysteem.

Paradijselijke zandstranden vind je zowel aan de west- als aan de oostkust. Tot het land behoren ook de 2 bondstaten Sarawak en Sabah die samen met het Indonesische Kalimantan het eiland Borneo vormen.

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Wat wil jij ontdekken in Maleisië? 

Het westelijk gelegen schiereiland biedt steden, prachtige rijstvelden en schitterende stranden. Het beboste Borneo, met één van de hoogste bergen in Zuidoost Azië, herbergt een ongekend mooie natuur en de mooiste eilanden uit heel Azië.

De highlights van Maleisië zijn bijzonder veelzijdig. Je vindt hier werkelijk alles wat je zoekt in een reis. Het land heeft meer dan 4.800 kilometer kust en meer dan 200 eilanden. Stranden genoeg dus!

Een rondreis in Maleisië staat in het teken van verwondering en afwisseling! 

Waarom zou je met UniTrips naar Maleisië gaan?

  • We gaan steeds zelf op verkenning en we hebben dus voldoende ervaring genoeg zodat ook jij dit prachtige land kan ontdekken.

  • We bieden enkel vakanties aan waar we zelf 200% achter staan.

  • We specialiseren ons in Zuidoost-Aziatische landen.

  • We werken met professionele partners ter plekke.

  • We stippelen reizen op maat uit voor jou.

  • Jij, onze reisvriend, komt steeds op de eerste plaats!

Wat een prachtig land! Wij hebben genoten van leuke tripjes in de natuur, én in de stad. Een leuke afwisseling!

-Regina & Marco

Rondreis - Trip naar Maleisië

Wil je ook een onvergetelijke Maleisië-ervaring?