fbpx

Streetfood Azië


Het streetfood in Azië, wat is dat lekker hé!
Ik kom zelf altijd met enkele kilo’s extra thuis, en dan bedoel ik niet in mijn bagage 🙂

Om al dit lekkers thuis nog eens te proeven, maak ik regelmatig enkele van mijn lievelingsgerechten.
Dat bracht me op het idee om deze pagina vol heerlijke recepten te starten.

Via deze foodblog breng ik graag typische Aziatische gerechten naar je thuis. Wekelijks breng ik een nieuw gerecht naar voor. Daarvoor heb ik op social media het concept ‘Foodie Friday’ gestart. Elke vrijdag krijg je van mij de achtergrond en het recept van een typisch gerecht uit Azië.

Heb je zelf een top ervaring met een gerecht? Wil je het recept hiervoor?
Laat het me weten en ik plaats jouw lievelingsgerecht met achtergrond op deze blog.

Smakelijk eten! 🙂

Wist je dat?

Wij een webshop hebben? 🙂

Eten uit een mooi bord, met leuk bestek & een drankje in een speciaal glas. Dit draagt bij tot de eetervaring & tot uw eetmoment. 
Een eetervaring wordt nog leuker als je tafelsetting gezellig is. Wij maken eten lekker en leuk, en we steunen er de lokale bevolking mee.

In samenwerking met een importeur brengen wij tal van Handicrafts naar België. Handgemaakte en ecologische producten, die authentiek afkomstig zijn uit Bali, Vietnam, India en Marokko. Ter plaatse worden ze gemaakt door lokale kunstenaars.

Door bij ons deze unieke design stukken te kopen kan je deze locals steunen. Bovendien doneren wij 15% van uw aankoop aan een goed doel ter plekke.

VIETNAM – Recept Phở

Over Phở - Recept uit Vietnam   Verhaal Pho (phở, spreek uit ‘fuh’, met een licht vraagteken aan het eind, alsof je het net niet helemaal snapt), een geurige bouillon met platte rijstnoedels, plakjes rundvlees en stukjes lente-ui, is het bekendste gerecht uit de...

Lees meer

THAILAND – Recept Phad Thai

Over Phad Thai - Recept uit Thailand Verhaal Tijdens de 2e wereldoorlog wilde de Thaise regering de rijstconsumptie om economische redenen verminderen. Het eten van noedels was goedkoper omdat men met één kom rijst vijf kommen noedels kan produceren. Maar noedels...

Lees meer
Share This