Vakantie Indonesië

Ontdek het prachtige Indonesië

Indonesië is één van de populairste bestemmingen in Azië. De mensen zijn er over het algemeen erg vriendelijk en het is een prachtig en veelzijdig land. Indonesië heeft meer dan 17.000 eilanden. Indonesië  is uitgestrekt over een grote oppervlakte en daardoor kent het een aantal verschillende klimaten.

Zo vind je in het westen van Indonesië tropische regenwouden en in het oosten savannelandschap. Over de hele archipel zijn bergen en vulkanen te vinden. Hoewel de actieve vulkanen zorgen voor grote schade, maken ze Indonesië één van de vruchtbaarste landen op aarde. Daarnaast is het land goedkoop, wat het natuurlijk ook prettig vertoeven maakt. Indonesië is enorm qua omvang, waardoor er veel te zien en te beleven is.

Elke regio heeft zijn eigen charme en bezienswaardigheden!

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Wat wil jij ontdekken in Indonesië? 

Indonesië is één van de vruchtbaarste landen op aarde. Daarnaast is het land goedkoop, wat het natuurlijk ook prettig vertoeven maakt. Indonesië is enorm qua omvang Elk eiland biedt zijn eigen schoonheid en heeft meer dan genoeg in huis om een geweldige rondreis in Indonesië te maken! Zo kun je cultuur gaan opsnuiven in Java, de ongerepte natuur bezoeken in Sumatra en gaan relaxen op de mooiste stranden in Bali!

Ieder eiland heeft zijn eigen identiteit, en ze kunnen allemaal makkelijk gecombineerd worden tijdens een rondreis!  

 

Waarom zou je met UniTrips naar Indonesië gaan?

  • We gaan steeds zelf op verkenning en we hebben dus voldoende ervaring genoeg zodat ook jij dit prachtige land kan ontdekken.

  • We bieden enkel vakanties aan waar we zelf 200% achter staan.

  • We specialiseren ons in Zuidoost-Aziatische landen.

  • We werken met professionele partners ter plekke.

  • We stippelen reizen op maat uit voor jou.

  • Jij, onze reisvriend, komt steeds op de eerste plaats!

Wat een reis, tot in de puntjes uitgewerkt. Wij hebben top bezienswaardigheden gezien, maar ook verborgen pareltjes, precies zoals afgesproken. Wat hebben wij genoten! 

-Laura & Gilles

Rondreis - Trip naar Indonesië

Wil je ook een onvergetelijke Indonesië-ervaring?