Vakantie in Oman

Home » Vakantie Oman

Ontdek het prachtige Oman

Oman is een prachtig en veelzijdig land en naast de prachtige hoofdstad Muscat is er nog zoveel meer te ontdekken. Kom terecht in Sultanaat om verliefd op te worden. Het land bestaat uit twee delen die van elkaar gescheiden worden door de Verenigde Arabische Emiraten. Deze twee delen zijn Oman en Musandam. Je komt hier ogen tekort, zowel vanuit historisch, cultureel als natuurlijk oogpunt. Een rondreis in Oman staat garant voor een onvergetelijke tijd en onvoorstelbaar veel variatie. Je vakantie naar Oman, dat is een droomvakantie om nooit meer te vergeten!

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Wat wil jij ontdekken in Oman?

Niet iedere reiziger is hetzelfde en niet iedereen is geïnteresseerd in dezelfde soort vakanties. Gelukkig zijn er in Oman voor iedere reiziger interessante en mooie plekjes te ontdekken! Wil je graag met je gezin op vakantie of geniet je van luxe? Voor jou zit er zeker ook een reis tussen die volledig aan je wensen voldoet! Ook stippelen we graag samen met jou een reis op maat uit! Dus ga je op honeymoon maar wil je ook eens overnachten bij een lokale familie? Die combinatie is zeker mogelijk. Alles kan!

AVONTUUR

GASTRONOMIE

HONEYMOON

STRAND

COMMUNITY

Waarom zou je met UniTrips naar Oman gaan?

  • We gaan steeds zelf op verkenning en we hebben dus voldoende ervaring genoeg zodat ook jij dit prachtige land kan ontdekken.

  • We bieden enkel vakanties aan waar we zelf 200% achter staan.

  • We werken met professionele partners ter plekke.

  • We stippelen reizen op maat uit voor jou.

  • Jij, onze reisvriend, komt steeds op de eerste plaats!

De perfecte rondreis om de cultuur van het land te leren kennen! De activiteiten waren goed verdeeld gedurende onze reis, niet te druk en zeker niet saai. We hebben ten volle genoten!

Jackie & Bart

Wil je ook een onvergetelijke Oman-ervaring?