Vakantie Sri Lanka

Ontdek het prachtige Sri Lanka

Een reis naar Sri Lanka biedt vele hoogtepunten en veel afwisseling. Het relatief onontdekte noorden van Sri Lanka is pas sinds enige jaren open voor toerisme, maar herbergt een schat aan cultuur en natuur. In kleurrijke tempels vol met Boeddhabeelden komen monniken om te mediteren en offers te brengen.

Wandel door schitterende heuvellandschappen met groene theeplantages waar dames in gekleurde sari’s hun manden vullen met theebladeren en geniet van een heerlijk kopje verse Ceylonthee. De vele badplaatsen nodigen uit om heerlijk te luieren, de onderwaterwereld al snorkelend te verkennen of een frisse duik in zee te nemen.

Sri Lanka – A land like no other!

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Wat wil jij ontdekken in Sri Lanka?

Sri Lanka is een prachtig, veelzijdig eiland. Het tropische klimaat, de prachtige stranden en het lekkere eten zijn slechts enkele van de vele redenen om het eiland op je vakantielijstje  te zetten. Sri Lanka is een fantastische plaats om te bezoeken voor cultuur- en natuurliefhebbers. Het eiland staat bekend om haar bergtoppen en uitgestrekte vlakten met theeplantages. Ook een bezoek aan de kleurrijke Boeddhistische of Hindoe tempels mogen zeker niet ontbreken bij een vakantie naar Sri Lanka.

 In Colombo, de hoofdstad van het eiland, kun je je hart ophalen in de rijke geschiedenis van de stad. Er zijn bouwwerken terug te vinden van voor de kolonisatie, maar ook uit de tijd dat Sri Lanka nog een kolonie van Nederland was. Daarnaast biedt Sri Lanka een ruige natuur aan waar verschillende wilde dieren leven. Sri Lanka heeft het allemaal!

Waarom zou je met UniTrips naar Sri Lanka gaan?

  • We gaan steeds zelf op verkenning en we hebben dus voldoende ervaring genoeg zodat ook jij dit prachtige land kan ontdekken.

  • We bieden enkel vakanties aan waar we zelf 200% achter staan.

  • We specialiseren ons in Zuidoost-Aziatische landen.

  • We werken met professionele partners ter plekke.

  • We stippelen reizen op maat uit voor jou.

  • Jij, onze reisvriend, komt steeds op de eerste plaats!

Wat een TOP vakantie met TOP bestemmingen! Een prima service en alles geregeld tot in detail. Wij zijn zeer tevreden klanten! 

Britt & Jorne

Rondreis - Trip naar Sri Lanka

Wil je ook een onvergetelijke Sri Lanka-ervaring?