Luxe vakantie in Azië

Home » Luxe Vakantie

Luxe vakanties in Azië

Ben je op zoek naar een exotische vakantie die baadt in luxe en weelde? Bij UniTrips helpen we je bij het samenstellen van je mooiste exclusieve vakantie in Azië! We zoeken voor jou de meest schitterende ‘boutique’ hotels en de heerlijkste restaurants uit.

We kijken niet naar traditionele maatstaven van luxe. Het ware gevoel van luxe is de toegang tot de geest en de essentie van een bestemming.

Azië staat garant voor ongebreidelde gastvrijheid en een gevarieerde, gezonde en smaakvolle culinaire belevenis die je smaakpapillen in ‘overdrive’ zet. Daarnaast zal je overweldigd worden door de ontelbare adembenemende landschappen, pagodes en tempels.

Een privégids en -chauffeur begeleiden je volledige vakantie en brengen je naar de mooiste plekjes. Zodra jij voet aan land hebt gezet, hoef je enkel nog te genieten. Ervaar het gastvrije Azië en voel je de koning te rijk!

Maar ook vanuit de lucht is Azië duizelingwekkend mooi. Wat denk je van een luchtballonvlucht over Bagan? Bagan: dat is een eeuwenoud tempelgebied in Myanmar. Vanaf de grond al een streling voor het oog, maar vanuit de lucht nog een tikkeltje magischer. Zweef tijdens zonsopkomst geruisloos over dit steppeachtige landschap met duizenden tempelruïnes.

Zeker weten dat dit een absoluut hoogtepunt van jouw vakantie wordt!

Blijf je liever met je beide voeten op de grond? Wat dacht je van massage- en wellness arrangementen of een yoga- of detoxvakantie? Gooi het eens over een andere boeg en kies voor alternatieven zoals luxe glamping of (rivier)cruises. De mogelijkheden zijn eindeloos. UniTrips begeleidt je van A tot Z in de vele keuzes. Wij zetten onze deskundigheid in om jouw luxueuze droomvakantie vorm te geven.

Beleef de Aziatische topbestemmingen Thailand, Vietnam, Cambodja, Sri Lanka of Myanmar zonder zorgen en in volledige luxe. Gun jezelf wat jij nodig hebt!

Maar ook de Verenigde Arabische Emiraten, met Dubai en Abu Dhabi op kop, zijn niet te versmaden Aziatische luxebestemmingen. De mystieke Arabische cultuur ontmoet er het moderne Westen. Zowel in Dubai als Abu Dhabi is het heerlijk vertoeven. Deze parels in het Midden-Oosten zijn ook heerlijk om te combineren tijdens een rondreis.

Sta op het dak van de wereld bij de Burj Khalifa, verblijf in ’s werelds meest prestigieuze hotels in Jumeirah Beach en overnacht in de stilte van de woestijn in een feeëriek tentenkamp op weg naar Abu Dhabi. Ook aan cultuur ontbreekt het niet tijdens je (rond)reis naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Neem snel contact op en begin alvast weg te dromen!

  • Hou je van golf? Ontdek hier alles over golfvakanties in Azië.
  • Ga je met je gezin op vakantie en zoek je naar een mix van avontuur en rust? Lees hier wat we voor jou kunnen betekenen.