Vakantie Qatar

Ontdek het prachtige Qatar

Nergens ter wereld is de kans zo groot dat verschillende culturen zo sterk vermengd zijn als in het Midden-Oosten, waar oost en west elkaar letterlijk ontmoeten. De lokale bevolking van Qatar bestaat uit iets meer dan 15% van de bevolking en de rest zijn expats uit verschillende delen van de wereld.

Met een mix in cultuur, diversiteit, eten, etniciteit en traditie, is Qatar de thuisbasis van internationale en diverse levensstijlen. Qatar privilegieert zichzelf om zijn gastvrijheid en het welzijn van elk individu dat dit land bezoekt. Het is de ideale plek voor ontspanning en rust, maar ook voor cultuur en en het warme weer. Een bestemming waar nog veel te ontdekken is, maar een bestemming die een zeker een bezoekje waard is!

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Wat wil jij ontdekken in Qatar? 

Qatar is niet alleen één van de veiligste landen ter wereld, het biedt ook nog eens echte Arabische gastvrijheid. Er is een rijke variëteit aan eten, avontuur, stranden en zandduinen. En dan mogen we natuurlijk het mooie weer niet vergeten, de zon schijnt er heel het jaar door!

GEZIN
LUXE
GOLF
AVONTUUR
VERBORGEN PARELS

GASTRONOMIE

HONEYMOON
GEZONDHEID & WELLNESS
STRAND
COMMUNITY

Waarom zou je met UniTrips naar Qatar gaan?

  • We gaan steeds zelf op verkenning en we hebben dus ervaring te over zodat ook jij dit prachtige land kan ontdekken.

  • We bieden enkel vakanties aan waar we zelf 200% achter staan.

  • We specialiseren ons in Zuidoost-Aziatische landen.

  • We werken met professionele partners ter plekke.

  • We stippelen reizen op maat uit voor jou.

  • Jij, onze reisvriend, komt steeds op de eerste plaats!

Wij zijn de winter gaan doorbrengen in Qatar, we wisten niet wat we moesten verwachten van dit land. Wat ons meteen opviel was de gastvrijheid van de mensen hier. De hotels hier hebben prachtige wellnessmogelijkheden. Wij zijn volledig tot rust gekomen.

-Theo en Birgit

Trip naar Qatar

Wil je ook een onvergetelijke Qatar-ervaring?