Vakantie in Israël

Ontdek het indrukwekkende Israël

Israël zit vol Bijbelse verhalen en cultuur en is bij uitstek geschikt voor mooie rondreizen, stedentrips en strandvakanties. De hoofdstad Jeruzalem is met 800.000 inwoners de grootste stad van het land. Hierna volgt het moderne Tel AvivJe komt hier ogen tekort. Een rondreis in Israël staat garant voor een onvergetelijke tijd en onvoorstelbaar veel variatie. Je vakantie naar Israël, dat is een droomvakantie om nooit meer te vergeten!

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Wat wil jij ontdekken in Israël?

Niet iedere reiziger is hetzelfde en niet iedereen is geïnteresseerd in dezelfde soort vakanties. Gelukkig zijn er in Israël voor iedere reiziger interessante en mooie plekjes te ontdekken! Wil je graag met je gezin op vakantie of geniet je van luxe? Voor jou zit er zeker ook een reis tussen die volledig aan je wensen voldoet! Ook stippelen we graag samen met jou een reis op maat uit! Dus ga je op honeymoon maar wil je ook eens overnachten bij een lokale familie? Die combinatie is zeker mogelijk. Alles kan!

LUXE

GOLF

AVONTUUR

VERBORGEN PARELS

GASTRONOMIE

HONEYMOON

STRAND

COMMUNITY

Waarom zou je met UniTrips naar Israël gaan?

  • We gaan steeds zelf op verkenning en we hebben dus ervaring te over zodat ook jij dit prachtige land kan ontdekken.

  • We bieden enkel vakanties aan waar we zelf 100% achter staan.

  • We werken met professionele partners ter plekke.

  • We stippelen reizen op maat uit voor jou.

  • Jij, onze reisvriend, komt steeds op de eerste plaats!

Een tripje naar Israël zet je aan het denken. Het is ook een land waar je makkelijk heen kan voor een korte break. Prachtige steden ontdekt maar ook de natuur is er indrukwekkend!

Heidi & Lisa

Wil je ook een onvergetelijke Israël-ervaring?