Vakantie Malediven

Ontdek de prachtige Malediven

De Malediven zijn een groep eilanden bestaande uit 1190 koraaleilanden in de Indische Oceaan. Het land staat bekend om zijn kristalheldere wateren met prachtige blauwe tinten, wuivende palmbomen en stralend wit zand onder de grenzeloze blauwe hemel. Het zal je dus ook niet verbazen dat het rijkdom van de onderwaterwereld een buitengewone attractie voor duikliefhebbers is!

De eilanden van de Malediven zijn een tropische vakantiebestemming. Deze prachtige eilanden stralen een ontspannen sfeer uit en bieden een ervaring die het best kan worden omschreven als en uitje op een onbewoond eiland, maar met accommodatie van hoge kwaliteit, spectaculair lekker eten, uitstekende service en een uitgebreid aanbod van activiteiten.

Met mooi en warm weer doorheen het jaar zijn de Malediven een uitstekende keuze voor een idyllische strandvakantie. Het is de ultieme droom van luxe en rust!

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Wat wil jij ontdekken in de Malediven?

Wat ze zeggen over de Malediven is waar! Het is een heerlijke reisbestemming als je opzoek bent naar die ydilische setting van witte stranden, turquoise zee, blauwe lagunes en palmbomen voor zover je kan kijken. Je kan duiken met mantaroggen, walvishaaien en schildpadden of heb je misschien liever een ontspannen yogasessie op het strand? De Malediven bieden geweldige mogelijkheden! 

AVONTUUR

VERBORGEN PARELS

GASTRONOMIE

STRAND

COMMUNITY

Waarom zou je met UniTrips naar de Malediven gaan?

  • We gaan steeds zelf op verkenning en we hebben dus voldoende ervaring genoeg zodat ook jij dit prachtige land kan ontdekken.

  • We bieden enkel vakanties aan waar we zelf 200% achter staan.

  • We specialiseren ons in Zuidoost-Aziatische landen.

  • We werken met professionele partners ter plekke.

  • We stippelen reizen op maat uit voor jou.

  • Jij, onze reisvriend, komt steeds op de eerste plaats!

We hebben de planning van onze huwelijksreis aan Sjobbe overgelaten. Zeer blij met het resultaat, alles was tot in de puntjes geregeld en we hebben ons nergens zorgen over moeten maken! Een huwelijksreis om nooit meer te vergeten!
-Kevin & Sarah

Honeymoon naar De Malediven

Wil je ook een onvergetelijke Malediven-ervaring?