Vakantie Filipijnen

Ontdek de prachtige Filipijnen

De Filipijnen heeft als reisbestemming zó ontzettend veel te bieden, maar toch is de bestemming bij veel reizigers nog volledig onbekend. De Filipijnen is een uniek stukje Azië, wat niet te vergelijken is met andere bestemmingen in Zuidoost Azië. Het bijzondere aan de Filipijnen is het totaalplaatje! De Filipijnen heeft namelijk een overweldigend mooie natuur boven en onder water, een hartverwarmende cultuur waar je je snel thuis zal voelen.

De paradijselijke kust van de Filipijnen is misschien wel de beste reden om naar de Filipijnen te reizen. Dit ligt ook voor de hand want het land telt meer dan 7000 eilanden. De hagelwitte stranden en het altijd tropische klimaat vormen een gouden combinatie! De Filipijnen is dan ook één van de meest geschikte landen ter wereld voor een duiksessie waar de mooiste koraalriffen en vissen voorbij komen, én overblijfselen van scheepswrakken van de Tweede Wereldoorlog nog steeds zichtbaar zijn!

De Filipijnen heeft ook enorm veel diversiteit als het aankomt op cultuur. Manilla is een bruisende stad met wolkenkrabbers en een 24/7 drukte, maar je kunt ontsnappen in een van de dorpjes waar tradities nog steeds standhouden!

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Wat wil jij ontdekken in de Filipijnen?

 

De Filipijnen wachten om ontdekt te worden! Een reis doorheen de Filipijnen brengt je langs de mooiste ongerepte stranden en eilanden. Je komt langs actieve vulkanen, Spaanse koloniale steden, de prachtigste koraalriffen ter wereld én berggebieden met panorama’s over ’s werelds grootste rijstterrassen. Plus, je wordt ontvangen in de Filipijnen door een hartverwarmende lokale bevolking!  

 

Waarom zou je met UniTrips naar de Filipijnen gaan?

  • We gaan steeds zelf op verkenning en we hebben dus voldoende ervaring genoeg zodat ook jij dit prachtige land kan ontdekken.

  • We bieden enkel vakanties aan waar we zelf 200% achter staan.

  • We specialiseren ons in Zuidoost-Aziatische landen.

  • We werken met professionele partners ter plekke.

  • We stippelen reizen op maat uit voor jou.

  • Jij, onze reisvriend, komt steeds op de eerste plaats!

WAUW, wat een prachtige vakantie is dit geweest! Alles was tot in de puntjes geregeld! Precies zoals we verwacht hadden! Goed gedaan!  
-Lotte & Glenn

Rondreis - Trip naar de Filipijnen

Wil je ook een onvergetelijke Filipijnen-ervaring?