Gezinsvakantie in Azië

Home » Gezinsvakantie Azië

Op vakantie met je kinderen in Azië

Reizen met je kinderen kan verrassende keuzes opleveren. Laat je in je zoektocht leiden door de nieuwsgierigheid en het open vizier van je kinderen. Alles kan: luxereizen, rondtrekken, een combinatie van cultuur en strand. Bedenk het, en Azië heeft het voor je!

De veelzijdigheid van enkele toplanden zoals Thailand, Vietnam of Maleisië zal je kinderen zeker en vast boeien. Leer met hen de lokale keuken en gebruiken kennen, laat je verwennen door de super vriendelijke bevolking en beleef ervaringen die jullie voor altijd zullen bijblijven.

Doen de verre afstand, de Oosterse gebruiken of cultuur je nog twijfelen? Wij zorgen voor de praktische voorbereiding én een volledige ‘do & don’t’ lijst zodat je zonder zorgen kan vertrekken. Zo zal je snel overtuigd zijn dat reizen met kinderen in Azië een héél goed idee is. Eenmaal ter plekke, laat je de dagelijkse sleur los en kan je onbezorgd genieten van de vele aspecten van Azië.

Want het staat als een paal boven water: Aziaten houden van kinderen! En of je nu kiest voor veel of weinig luxe, er is voor ieder wat wils. Ontdek de vele mogelijkheden.

FAMILIE DEGHESELLE – TRIP NAAR THAILAND

Thailand … wat een land. Alles was geweldig. We liepen van de ene verrassing in de andere. En wat een geweldige ervaring voor de kinderen. Wij hebben intens genoten!!

Het was de perfecte combinatie tussen de drukke stad, adembenemende natuur en relaxen aan het stand. Alles was tot in de puntjes geregeld zodat we alleen maar moesten genieten!

Ontdek wat andere UniTrippers over ons wisten te vertellen

Een vakantie vol plezier voor het hele gezin!

Als ouder kan een rondreis door een Aziatisch land een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van je kinderen – én die van jou – ongetwijfeld verrijken.

Welk land past bij jou ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.