Vakantie Myanmar

Ontdek het prachtige Myanmar

Jarenlang afgesloten van de buitenwereld zonder westerse invloeden met een hartverwarmende bevolking en prachtige bezienswaardigheden? In Myanmar kom je terecht in een magisch land van goud. Hier krijg je ongetwijfeld kippenvel van de wondermooie cultuur en de ongeëvenaarde natuur.

Een vakantie naar Myanmar neemt je mee op avontuur door een va de mooiste landen van Azië. Het magische Myanmar is niet voor niets een bestemming om bij weg te dromen. Het land biedt je een culturele ervaring van de bovenste plank terwijl je geniet van de mooiste landschappen.

Ontdek onze uitgestippelde vakantie of onze bouwstenen en inspiraties om wat meer pit aan jouw vakantie toe te voegen!

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Wat wil jij ontdekken in Myanmar? 

 

Myanmar is exotisch, verleidelijk en uniek! Cultureel gezien, is het een van de rijkste landen van Azië. De oude steden zoals Yangon, Mandalay en Bagan hebben ieder hun authentiek karakter kunnen behouden. De bevolking die je ontmoet is vriendelijk en warm.

Wil je graag een vakantie op maat plannen naar Myanmar? Maar weet je nog niet wat je wil ontdekken in dit prachtige land?  Laat je inspireren door onze must sees en voeg deze onvergetelijke locaties toe aan jouw droomvakantie.

Een rondreis in Myanmar staat in het teken van verwondering en afwisseling! 

 

HOOGTEPUNTEN

Waarom zou je met UniTrips naar Myanmar gaan?

  • We gaan steeds zelf op verkenning en we hebben dus voldoende ervaring genoeg zodat ook jij dit prachtige land kan ontdekken.

  • We bieden enkel vakanties aan waar we zelf 200% achter staan.

  • We specialiseren ons in Zuidoost-Aziatische landen.

  • We werken met professionele partners ter plekke.

  • We stippelen reizen op maat uit voor jou.

  • Jij, onze reisvriend, komt steeds op de eerste plaats!

Wij hebben een hele fijne ervaring met UniTrips achter de rug! Er werd naar onze voorstellen geluisterd, en rekening gehouden met wat wij graag gezien hadden in Myanmar! Echt een top vakantie!

-Kristof & Els

Rondreis - Trip naar Myanmar

Wil je ook een onvergetelijke Myanmar-ervaring?