Vakantie Laos

Ontdek het prachtige Laos

Laos is een veelzijdig land, gelegen tussen Thailand, Cambodja en Vietnam en bevind zich centraal in het Indochinese schiereiland. Laos staat in de eerste plaats bekend voor haar grote prachtige grotten. In de regio van Vieng Xai zijn meer dan 500 grotten te vinden waarvan enkele te bezoeken zijn.

Vroeger stond Laos bekend als het koninkrijk van Lan Xang wat vertaald kan worden naar ‘Rijk van een miljoen olifanten.’ De hoofdstad van Laos is Vientiane. In de stad zijn klassieke Franse invloeden sterk aanwezig die dateren uit Europese koloniale invloeden. De stad wordt gekenmerkt door klassiek Europese koloniale architectuur en verschillende boeddhistische tempels en andere bezienswaardigheden.

Daarnaast biedt Laos ook prachtige natuur die omschreven kan worden als zijnde sprookjesachtig!

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Wat wil jij ontdekken in Laos? 

Het is een prachtig land centraal in het Indochinese schiereiland met een rijk koloniaal verleden en eeuwenoude, kleurrijke tempels. Voor avonturiers biedt het Laos een groot aantal te verkennen grotten in de buurt van Vieng Xai .

Daarnaast zijn er prachtige tempelcomplexen te bezichtigen over het hele land als ook in de hoofdstad. Laos biedt  voor elk type toerist iets unieks.

Een rondreis in Laos staat in het teken van verwondering en afwisseling! 

Waarom zou je met UniTrips naar Laos gaan?

  • We gaan steeds zelf op verkenning en we hebben dus voldoende ervaring genoeg zodat ook jij dit prachtige land kan ontdekken.

  • We bieden enkel vakanties aan waar we zelf 200% achter staan.

  • We specialiseren ons in Zuidoost-Aziatische landen.

  • We werken met professionele partners ter plekke.

  • We stippelen reizen op maat uit voor jou.

  • Jij, onze reisvriend, komt steeds op de eerste plaats!

Hartelijk ontvangst op kantoor met een duidelijk uitleg. Dé aanzet tot het boeken. Ter plaatse klopte het plaatje perfect. Het was een sprookje om in de prachtige natuur van Laos te zijn. Een unieke ervaring!”

-Greet & Dirk

Rondreis - Trip naar Laos

Wil je ook een onvergetelijke Laos-ervaring?