Vakantie Libanon

Ontdek het prachtige Libanon

Libanon is als reisbestemming aan een langzame opmars bezig. De hoofdstad Beiroet is opvallend hip, terwijl de unieke Baatara-waterval keer op keer aanslaat op social media. Ook de Romeinse ruïnes van Baalbek zijn zeer de moeite waard.

Een reis naar Libanon is nog een echte ontdekkingstocht. Libanon is een klein en dichtbevolkt land aan de Middellandse Zee in het Midden-Oosten. Na een jarenlange oorlog is het momenteel rustig in het land en kun je het relatief eenvoudig bezoeken. Met de leukste bezienswaardigheden en attracties, waarbij zowel cultuur als natuur aan bod komen!

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Wat wil jij ontdekken in Libanon? 

Libanon is het bewijs dat het Midden-Oosten veel te bieden heeft. Libanon herbergt magnifieke bergen waar je in de winter kunt skiën, talloze eeuwenoude ruïnes en een van de beste wijngebieden ter wereld. Ondanks de onrust uit het verleden vind je hier een van de hipste hoofdsteden van het Midden-Oosten: Beirut, een zeer moderne en liberale stad met een geweldig nachtleven!  

Het roerige verleden, de Middellandse zeekust, de vele Romeinse tempels, wijngaarden en het heerlijke eten maken een reis naar Libanon zeer divers!

 

GEZIN
LUXE
GOLF

HOOGTEPUNTEN

AVONTUUR
VERBORGEN PARELS

GASTRONOMIE

HONEYMOON
STRAND
COMMUNITY

Waarom zou je met UniTrips naar Libanon gaan?

  • We gaan steeds zelf op verkenning en we hebben dus ervaring te over zodat ook jij dit prachtige land kan ontdekken.

  • We bieden enkel vakanties aan waar we zelf 200% achter staan.

  • We specialiseren ons in Zuidoost-Aziatische landen.

  • We werken met professionele partners ter plekke.

  • We stippelen reizen op maat uit voor jou.

  • Jij, onze reisvriend, komt steeds op de eerste plaats!

Wij hebben genoten van deze reis, amai! De prachtige bezienswaardigheden en de natuurtrapjes waren echt top! Het was tot in de puntjes geregeld!

-Geert en Myriam

Rondreis - Trip naar Libanon

Wil je ook een onvergetelijke Libanon-ervaring?