Luxe in Vietnam

Op luxe vakantie in Vietnam

Vietnam ontdekken op een luxueuze manier? Zeker!

Het land van de Rijzende Draak is een unieke vakantiebestemming. Het land heeft een rijke geschiedenis waarvan schatten terug te vinden zijn in steden zoals Hanoi en Hue.

Daarnaast is de natuur van Vietnam spec-ta-cu-lair!  Je hebt Halong Bay in het noorden en de Mekong delta in het zuiden.
In het midden van Vietnam bevinden zich prachtige baaien en stranden!

Dit alles zorgt ervoor dat je in Vietnam tal van Once-In-A-Lifetime experiences kan opdoen! 

 

Luxe Hotels

Anantara Quy Nhon

LUXE

Six Senses Ninh Van Bay

LUXE

Anantara Mui Ne

LUXE

Luxe Activiteiten

HALONG BAY

Ga op cruise op Halong Bay en blijf hier zeker 1 nacht slapen. Met tal van kalksteenrotsen die uit het water springen is dit één van de mooiste plekken in Vietnam.

Een aanrader is om Halong Bay vanuit de lucht te zien. Per helicopter of watervliegtuig maak je een vlucht over de baai en kan je dit stukje natuurwonder vanuit de lucht beleven.

PHONG NHA-KE BANG NATIONAAL PARK  

Ga op ontdekking in het Phong Nha-Ke Bang nationaal park. Hier vind je enkele van de grootste grotten ter wereld. Je kan hier een meerdaagse trekking maken.

NEEM EEN TRACTOR NAAR HET STRAND

In de duinen van Mui Dinh neemt de lokale bevolking aan de ‘street food’ standjes je mee naar het strand via een tractor. Daarna kan je puur genieten!

Een vakantie vol luxe!

Thailand gaat van paradijselijke eilanden met witte stranden en grote kalksteenrotsen in het zuiden tot bruisende steden en een groene natuur in het noorden.

Ervaar het beste van Zuid-Oost Azië tijdens een luxe vakantie in Thailand. Start je vakantie met een authentieke Thaise massage, geniet van een heerlijk ontbijt en relax aan de parelwitte stranden. 

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.