Strandvakantie Vietnam

Home » Vietnam strandvakantie

Ontdek onze strandvakantie in Vietnam

Geniet je van zonnen op het strand, cocktails en helderblauwe oceanen? Dan ben je in Vietnam  aan het juiste adres! Vietnam is een veelzijdig land met prachtige natuur en cultuur gemixt met een heerlijke strandvakantie! Wil je Vietnam en zijn stranden ontdekken? Dat kan met dit voorbeeldprogramma!  Je komt volledig tot rust op het strand en tussendoor kan je culturele uitstap plannen.

Contacteer ons gerust en we overlopen graag jouw wensen in Vietnam.

 

Hoogtepunten Strandvakantie in Vietnam

Dag 1: QUY NHON

Ondanks de adembenemende panoramische zichten, wordt deze stad nog niet bedolven onder de toeristen. In deze kustplaats draait het nog vooral om de visvangst dat te zien is aan de vele vissersbootjes die ronddobberen op zee. Deze dag staat dan ook in het teken van pure ontspanning aangezien er geen activiteiten gepland staan. Snorkelen, een boek lezen, zonnen, zwemmen,… het kan allemaal want jij beslist vandaag wat je doet!

Dag 2: QUY NHON

Indien je toch graag wenst om een culturele uitstap te ondernemen, zijn de torens van Thap Doi de ideale plaats. Deze torens stammen uit de Cham tijd en geven een zicht op de grote beschaving. Aangezien de torens op een heuvel gelegen zijn, krijg je er ook nog eens een prachtig uitzicht over de omgeving bij. 

Dag 3: NHA TRANG

Je zet de reis verder naar de badplaats Nha Trang, de ‘beach capital’ van Vietnam. Spendeer de dag in de Dam Market waar je letterlijk alles kan kopen. Daarna kan je nog naar de Long Son Pagoda waar je het grote witte Boeddhabeeld kunt zien. Voor de cultuurliefhebbers is er ook nog de Nha Trang Cathedral. Voor de sportievelingen zijn er tal van watersporten zoals snorkelen, duiken, surfen, paraseilen, wakeboarden,… alles is mogelijk. De volgende ochtend vertrek je vroeg richting Phan Thiet voor een rit van 4 uur. 

Dag 4: PHAN THIET

Phan Thiet is een oorspronkelijke vissersdorp die al snel is uitgegroeid tot een populaire vrijetijdsbestemming. Phan Thiet is bekend om de vissaus. Aangekomen in Phan Thiet staat er een excursie op het witte meer op de planning. Onderweg is er een tussenstop in Mui Ne. Op de terugweg naar Phan Thiet vaar je lang de Fairy Stream, een riviertje dat tussen de bamboebossen en duinen loopt. De rest van de dag is vrij te spenderen aan de stranden.