Vakantie Japan

Ontdek het prachtige Japan

Japan, het land van de rijzende zon, versierd door prachtige tempels en Japanse tuinen vol kersenbloesems. De architectuur, de kunst, de tradities en niet te vergeten, de culinaire hoogstandjes. Er zijn zoveel redenen waarom een bezoek aan Japan de moeite waard is!

Japan is een land in de Grote Oceaan dat bestaat uit 6852 eilanden. Bereid je voor op een reis die je nooit zal vergeten in dit veelzijdig land vol vriendelijke en behulpzame inwoners in een land waar eeuwenoude tradities stand houden maar waar technologie hoog in het vaandel staat.

Elke regio heeft zijn eigen charme en bezienswaardigheden!

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Wat wil jij ontdekken in Japan? 

Vlieg naar het land van de rijzende zon, de Japanse archipel. Bezoek je liever het ijzige Hokkaido in het noorden of de idyllische, tropische eilanden in het zuiden. De bezienswaardigheden zijn er net zo gevarieerd als het klimaat. Ga jij liever naar het moderne Tokyo, bezoek jij liever de serene tempels van Kyoto of ga jij liever op ontdekking in de prachtige Japanse natuur?

Iedere omgeving heeft zijn eigen identiteit, en ze kunnen allemaal makkelijk gecombineerd worden tijdens een rondreis!  

 

Waarom zou je met UniTrips naar Japan gaan?

  • We gaan steeds zelf op verkenning en we hebben dus voldoende ervaring genoeg zodat ook jij dit prachtige land kan ontdekken.

  • We bieden enkel vakanties aan waar we zelf 200% achter staan.

  • We specialiseren ons in Zuidoost-Aziatische landen.

  • We werken met professionele partners ter plekke.

  • We stippelen reizen op maat uit voor jou.

  • Jij, onze reisvriend, komt steeds op de eerste plaats!

Japan stond al kei lang op onze bucketlist! En wat was deze reis een fantastische beleving, werkelijk een ervaring die wij nooit meer zullen vergeten. Prachtige tempels, magnifiek lekker eten en prachtige natuur. Wij gaan 100% zeker nog eens terug! -Bart en Annie

Rondreis - Trip naar Japan

Wil je ook een onvergetelijke Japan-ervaring?