Luxe in Sri Lanka

U bevindt zich hier: Home » Luxe in Sri Lanka

Luxe in Sri Lanka

Een reis naar Sri Lanka biedt biedt vele hoogtepunten en afwisseling. Het relatief onontdekte noorden is pas sinds enige jaren open voor toerisme, maar herbergt een schat aan cultuur en natuur. In kleurrijke tempels vol met Boeddhabeelden komen monniken om te mediteren en offers te brengen. Wandel door schitterende heuvellandschappen met groene theeplantages waar dames in gekleurde sari’s hun manden vullen met theebladeren en geniet van een lekker kopje verse Ceylonthee. De vele badplaatsen nodigen uit om heerlijk te luieren, de onderwaterwereld al snorkelend te verkennen of een frisse duik in de zee te nemen!

Sri Lanka – A land like no other!

Wil je genieten van luxe in Sri Lanka? Dat kan! Een luxe rondreis doorheen Sri Lanka kenmerkt zich door prima luxe hotels, heerlijk eten, top verzorging en once-in-a-lifetime experiences!

Luxe Hotels

Water Garden Sigiriya

LUXE

Ceylon Tea Trails

LUXE

Uga Chena Huts

LUXE

Luxe Activiteiten

HETELUCHTBALLON VLUCHT

De heilige stad Dambulla is ideaal voor het vliegen met heteluchtballonnen! Bekijk bezienswaardigheden van Sri Lanka uit de lucht! Weinig mensen kunnen weerstaan aan het panoramisch uitzicht van de dichte jungletoppen en uitgestrekte vlaktes van Sri Lanka! Zweef over de oude tempels en dieren in het wild terwijl de zon opkomt of afgaat. Een ballonvaart is een magische belevenis die zeker niet mag missen.

WATERVLIEGTUIG 

Cinnamon Air is de enige aanbieder van watervliegtuigen in Sri Lanka. De vlucht biedt een prachtig uitzicht én snelle transfers over het eiland. De vloten van Cinnamon Air behoren tot de meest betrouwbare watervliegtuigen in Sri Lanka of waar dan ook ter wereld. De vliegtuigen worden gevlogen door ervaren piloten. Het vliegtuig kan zich zowel op het water als in de lucht voortbewegen. Hierdoor krijg je een spectaculair uitzicht op het landschap! Een reis of verplaatsing met een watervliegtuig is niet alleen handig, maar het is een speciale en unieke beleving!  

KALPITIYA 

Kalpitiya is een van de beste locaties in Sri Lanka om dolfijnen en walvissen te spotten. Het is een once-in-a-lifettime-experience om dit grote zoogdier van dicht bij te kunnen bekijken. Kalpitiya is een relatief nieuwe bestemming die vooral bekend is geworden door de grote groep dolfijnen. Ze worden voornamelijk gezien in een gordel die parallel loopt met schiereiland, ook wel gekend als de Dolphin Line. Het geeft je de kans om honderden dolfijnen te zien zwemmen, langs en onder je boot. Het is een magische ervaring die je nooit zal vergeten! 

Een vakantie vol luxe!

Een rondreis door Sri Lanka een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van jou ongetwijfeld verrijken.

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.