In deze reisblog kom je alles te weten over mijn vorige prospectie trip naar Myanmar, één van onze topbestemmingen!

Home » Reisblog Prospectie Myanmar

Reisblog Prospectie Myanmar


Hoofdstuk 6 : Mystiek Mrauk U

Hoofdstuk 6 : Mystiek Mrauk U

HOOFDSTUK 6 : MYSTIEK MRAUK U Dag 12 - Mrauk U Na een paar dagen lekker tot rust te komen werd het tijd voor mijn laatste halte, Mrauk U. Voor het zij die het nieuws gevolgd hebben de afgelopen weken, net iets boven Mrauk U zijn er al dan niet...

Lees meer
Hoofdstuk 5 : Nietsen in Ngapali

Hoofdstuk 5 : Nietsen in Ngapali

HOOFDSTUK 5 - NIETSEN IN NGAPALI Dag 10 - Ngapali Beach Op deze dag verlaat ik Inle Lake. Ik sta vroeg op, neem nog snel een ontbijtje en ben klaar om in mijn boot te stappen. Voor ik dat effectief kan, word ik tegen gehouden door een...

Lees meer

Hoofdstuk 4 : Indrukwekkend Inle

HOOFDSTUK 4 : INDRUKWEKKEND INLE Dag 8 - Road to Pindaya Met spijt in het hart verliet ik Bagan, zeker één van de mooiste bestemmingen die ik ooit heb gezien. Mijn programma zette zich vandaag verder met een lange verplaatsing over land. Maar liefst...

Lees meer
Hoofdstuk 3 : Betoverend Bagan

Hoofdstuk 3 : Betoverend Bagan

Hoofdstuk 3 : Betoverend Bagan Mingalaba UniTrippers, Het is tijd voor weer een nieuwe update over mijn prospectie trip naar Myanmar. Naar goede gewoonte vertel ik jullie graag een feitje aan het begin van mijn blogpost. Jullie weten ondertussen dat...

Lees meer
Hoofdstuk 2 : Magnifiek Mandalay

Hoofdstuk 2 : Magnifiek Mandalay

HOOFDSTUK 2 : MAGNIFIEK MANDALAY Mingalaba UniTrippers, Beetje later dan gedacht volgt hier mijn 2e liveblog vanuit het Land van Goud, Myanmar. Het is hier zo mooi dat de tijd mij ontbreekt om te schrijven. Even een paar dingen verduidelijken voor...

Lees meer
Hoofdstuk 1 : Mingalaba Myanmar

Hoofdstuk 1 : Mingalaba Myanmar

HOOFDSTUK 1 : MINGALABA MYANMAR Hello UniTrippers! Ja ja eindelijk, mijn eerste reisblog vanuit Myanmar, maar laat ik even een paar dagen terug gaan. Dinsdag vertrok ik op Brussels Airport met een vlucht die me naar het land van de blije mensen zou...

Lees meer