Verborgen parels in Oman

Home » Verborgen parels Oman

Ontdek de verborgen parels in Oman

Naast de toeristische trekpleisters die ook zeker de moeite zijn, vind je in Oman ook enkele verborgen parels. Deze plekken moeten nog vaak ontdekt worden door reizigers. 

Ontdek hier enkele prachtige verborgen schatten die zeker de moeite waard zijn om op te nemen in je reisprogramma in Oman!

Wadi Darbat

Wadi Darbat ook wel de Darbat-vallei genoemd is de mooiste plek voor de natuurliefhebbers.

In Wadi Darbat is er veel te doen. Er zijn dan ook verschillende activiteiten zoals: wandelingen en trektochten, de watervallen bezichtigen, een prachtige boottocht langs de prachtige vallei of genieten van de heerlijke natuur met een lekkere picknick. 

Al Fazayah Beach

Al Fazayah is een wit zandstrand met blauwhelder water en met een prachtig landschap op de achtergrond. Je kan het strand bereiken door een tochtje te maken door het berglandschap met een 4X4. 

Mughsayl Beach & Blowholes

Mughsayl Beach is een heel bekend strand in Oman. Aan het ene uiteinde van het strand, in de buurt van de Marneef-grot kan je de Mughsayl Blowholes bekijken die tijdens het Moessonseizoen water hoog de lucht in laten stromen. 

Bimmah Sinkhole

Bimmah Sinkhole is een prachtige locatie voor een snelle picknick of een mooie fotostop. De De lokale bevolking houdt zich vast aan de legende dat er een meteoriet deze plek heeft geraakt.

Je kan er genieten van de schoonheid van de natuur of je voeten dompelen in het blauwgroene water voor een soort pedicure die door vissen wordt toegediend.