Golfen in Myanmar

U bevindt zich hier: Home » Golfen in Myanmar

Golfen in Myanmar 

Golf is een populaire sport in Myanmar. Doorheen heel Myanmar vind je overal golfbanen terug.

Tempels, grotten, ruïnes, pagodes: je komt van alles tegen op golfbanen. Soms hinderen ze je spel maar ze maken golf ook extra leuk. De ongetwijfeld meest uitzonderlijke hindernissen en obstakels op golfbanen vind je in Myanmar. Met name in Bagan.

Bagan, dat is 42 km² land bezaaid met tempels. Meer dan 4400 tempels in totaal: dat is waanzinnig veel. Deze tempels dateren uit ongeveer dezelfde periode als de tempels van Angkor Wat in Cambodja. En je vindt er dus ook prachtige golfbanen, waar je bijna geen hole zonder pagode treft. Als je in een ronde geen enkele keer ‘last’ hebt van zo’n tempel, dan ben je een heel goede golfer! Het proberen waard!

Golf Hotels

Governor’s Residence Belmond

GOLF

Aureum Palace

GOLF

Myanmar Treasure Resort Inle

GOLF

Een vakantie vol golfplezier!

 Jarenlang afgesloten van de buitenwereld zonder westerse invloeden met een hartverwarmende bevolking en prachtige bezienswaardigheden? In Myanmar kom je terecht in een magisch land van goud. Hier krijg je ongetwijfeld kippenvel van de wondermooie cultuur en de ongeëvenaarde natuur.

Een vakantie naar Myanmar neemt je mee op avontuur door een va de mooiste landen van Azië. Het magische Myanmar is niet voor niets een bestemming om bij weg te dromen. Het land biedt je een culturele ervaring van de bovenste plank terwijl je geniet van de mooiste landschappen.

Ontdek onze uitgestippelde vakantie of onze bouwstenen en inspiraties om wat meer pit aan jouw vakantie toe te voegen!