Luxe in Myanmar

Op luxe vakantie in Myanmar

Een luxe reis door Myanmar is aan te raden voor liefhebbers van sfeervolle en comfortabele hotels. In Myanmar kun je aan tal van unieke activiteiten deelnemen. Zo kun je tussen de prachtige tempels van Bagan fietsen, van een cocktail genieten bij zonsondergang of een ballonvaart maken boven de tempels! Een andere sprookjesachtige activiteit is een bezoek aan het Inle-meer. Met een een bootje kun je erop uittrekken, met een omgeving vol marktjes, tuinen en tempels.

Luxe Hotels

Rosewood Yangon

LUXE

Sule Shangri-La

LUXE

Sanctum Inle Resort

LUXE

Een vakantie vol luxe!

Jarenlang afgesloten van de buitenwereld zonder westerse invloeden met een hartverwarmende bevolking en prachtige bezienswaardigheden? In Myanmar kom je terecht in een magisch land van goud. Hier krijg je ongetwijfeld kippenvel van de wondermooie cultuur en de ongeëvenaarde natuur.

Een vakantie naar Myanmar neemt je mee op avontuur door een va de mooiste landen van Azië. Het magische Myanmar is niet voor niets een bestemming om bij weg te dromen. Het land biedt je een culturele ervaring van de bovenste plank terwijl je geniet van de mooiste landschappen.

Ontdek onze uitgestippelde vakantie of onze bouwstenen en inspiraties om wat meer pit aan jouw vakantie toe te voegen!