Gezinsvakantie Myanmar

U bevindt zich hier: Home » Gezinsvakantie Myanmar

Op vakantie met je kinderen in Myanmar

Een vakantie naar Myanmar met kinderen is een bijzondere ervaring. In Bagan vind je prachtige tempels, Het rustige Iele-meer, en wandelen door de natuur van Kalaw. Myanmar is dus zeker en vast aan te raden voor avontuurlijke gezinnen.

Myanmar is waarschijnlijk niet de eerste bestemming waar je aan denkt bij de ‘ideale gezinsvakantie’. Dit komt omdat de faciliteiten voor kleine kinderen nog minimaal zijn in sommige gebieden. Maar, dat zorgt ervoor dat avontuurlijke gezinnen juist een unieke kans krijgen om een land in ontwikkeling in werkelijkheid te mogen ervaren!

Gezinsvriendelijke Hotels

Mandalay Hill Resort

FAMILIE

Amara Ocean Resort

FAMILIE

Amazing Ngapali Resort

FAMILIE

Een vakantie vol plezier voor het hele gezin!

Als ouder kan een rondreis door Myanmar een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van je kinderen – én die van jou – ongetwijfeld verrijken.

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.