Luxe in de Filipijnen

Op luxe vakantie in de Filipijnen

Met een luxereis naar de Filipijnen combineer je de schoonheid van het land met luxe accommodaties en activiteiten. 

Reizen door de Filipijnen is een geweldige ervaring. Het is de ideale plek om afgelegen, de mooiste eilanden te ontdekken! De natuur is felgroen, het wat is kristalhelder en het onderwaterleven is kleurrijk.

Er is voor iedereen wel wat te vinden! 

Luxe Hotels

Eskaya Beach Resort

LUXE

Cauayan Resort

LUXE

The Farm at San Benito

LUXE

Een vakantie vol luxe!

 

De Filipijnen heeft als reisbestemming zó ontzettend veel te bieden, maar toch is de bestemming bij veel reizigers nog volledig onbekend. De Filipijnen is een uniek stukje Azië, wat niet te vergelijken is met andere bestemmingen in Zuidoost Azië. Het bijzondere aan de Filipijnen is het totaalplaatje! De Filipijnen heeft namelijk een overweldigend mooie natuur boven en onder water, een hartverwarmende cultuur waar je je snel thuis zal voelen.

De paradijselijke kust van de Filipijnen is misschien wel de beste reden om naar de Filipijnen te reizen. Dit ligt ook voor de hand want het land telt meer dan 7000 eilanden. De hagelwitte stranden en het altijd tropische klimaat vormen een gouden combinatie! De Filipijnen is dan ook één van de meest geschikte landen ter wereld voor een duiksessie waar de mooiste koraalriffen en vissen voorbij komen, én overblijfselen van scheepswrakken van de Tweede Wereldoorlog nog steeds zichtbaar zijn!

De Filipijnen heeft ook enorm veel diversiteit als het aankomt op cultuur. Manilla is een bruisende stad met wolkenkrabbers en een 24/7 drukte, maar je kunt ontsnappen in een van de dorpjes waar tradities nog steeds standhouden!