Gezinsvakantie Cambodja

U bevindt zich hier: Home » Gezinsvakantie Cambodja

Op vakantie met je kinderen in Cambodja

 Een vakantie naar Cambodja met het gezin is zeker aan te raden!  

Tijdens je vakantie in Cambodja ontdekken jullie de indrukwekkende tempels van Angkor Wat, relaxen jullie op enkele van de mooiste stranden van Zuid-Oost Azië en staan jullie stil bij de verschrikkingen van de Killing fields.

Hoewel Cambodja in oppervlakte veel kleiner is dan de buurlanden Thailand en Vietnam doet het qua bezienswaardigheden zeker niet onder! Cambodja is een indrukwekkend land met een boeiende geschiedenis en mooie bezienswaardigheden.

Steeds meer toeristen weten de highlights van Cambodja te vinden. Het land was in de tijd van de Khmers misschien we de belangrijkste regio met Angkor, wat dichtbij het huidige Siem Reap ligt, als hoofdstad van het vroegere Khmer-rijk. 

Deze en vele andere highlights in Cambodja, zijn voor steeds meer mensen een reden om het land te bezoeken. 

 

Gezinsvriendelijke Hotels

Raffles Grand Hotel D’Angkor

FAMILIE

Victoria Angkor Hotel

FAMILIE

Sofitel Angkor Phokeethra

FAMILIE

Een vakantie vol plezier voor het hele gezin!

Als ouder kan een rondreis door Cambodja een spannende onderneming zijn. Er zijn dan ook tal van ontspanningsmogelijkheden om even te ontsnappen aan de drukte, zoals massages of yogalessen.

Lokale gidsen of chauffeurs brengen je naar de niet-toeristische plekjes: daar waar je moet zijn! Deze lokale ontmoetingen zullen de leefwereld van je kinderen – én die van jou – ongetwijfeld verrijken.

Welke bestemmingen passen bij jouw ideale vakantie? Twijfel je over welk seizoen ideaal is voor jouw vakantie? Ben je gesteld op luxe of ben je eerder avontuurlijk ingesteld? Wij geven advies op maat. Ook op al je vragen rond bagage, voorzieningen en hygiëne ter plaatse hebben wij een antwoord.