Luxe in Indonesië

Op luxe vakantie in Indonesië

Indonesië is een land van parelwitte stranden, kristalhelder water en een prachtige natuur met vulkanen! 

Een luxe reis doorheen Indonesië staat in het thema van eeuwenoude tempels in Borobudur, prachtige stranden in Jimbaran, groene rijstvelden in Ubud en mooie watervallen in Munduk.

Als je doorreist naar Lombok, kom je in contact met de Rinjani vulkaan. Op dit eiland zul je merken dat het leven hier erg verschilt van het leven op Java en Bali.

Luxe Hotels in Indonesië

Lombok Lodge

LUXE

Sudamala Resort Senggigi

LUXE

Bawah Reserve

LUXE

Luxe Hotels in Bali

Sandat Glamping Tents

LUXE

Mejangan Dynasty 

LUXE

Segara Village

LUXE

Een vakantie vol luxe!

Indonesië is één van de populairste bestemmingen in Azië. De mensen zijn er over het algemeen erg vriendelijk en het is een prachtig en veelzijdig land. Indonesië heeft meer dan 17.000 eilanden. Indonesië  is uitgestrekt over een grote oppervlakte en daardoor kent het een aantal verschillende klimaten. 

Zo vind je in het westen van Indonesië tropische regenwouden en in het oosten savannelandschap. Over de hele archipel zijn bergen en vulkanen te vinden. Hoewel de actieve vulkanen zorgen voor grote schade, maken ze Indonesië één van de vruchtbaarste landen op aarde. Daarnaast is het land goedkoop, wat het natuurlijk ook prettig vertoeven maakt. Indonesië is enorm qua omvang, waardoor er veel te zien en te beleven is. 

Elke regio heeft zijn eigen charme en bezienswaardigheden!