In deze reisblog kom je alles te weten over mijn prospectie trip naar Singapore, een TOP bestemming in ons aanbod!

Home » Reisblog Prospectie Singapore

Reisblog Prospectie Singapore


Weetjes en opvallends in Singapore

Weetjes en opvallends in Singapore

Weetjes en opvallends in Singapore Wat mij nog opviel in Singapore   Singaporezen zijn onwaarschijnlijk gastvrije mensen. Je moet weten dat 86 procent in een publieke flat woont. Singaporezen zeggen af en toe een ‘lah’ of ‘leh’ achter hun...

Lees meer
3. Schilderachtige skyline

3. Schilderachtige skyline

3. Schilderachtige Skyline Dag 4 Om van te smullen. Bij het wakker worden stond ik al te popelen, er staan twee schitterende hotelbezoeken op het programma. Ik begon met een tour doorheen Marina Bay Sands. Marina Bay Sands is een luxueus resort...

Lees meer
2. Noemenswaardig natuurschoon

2. Noemenswaardig natuurschoon

2. Noemenswaardig Natuurschoon Dag 2 Vandaag stond er een geweldig dag op het programma. Ik had ’s avonds in het donker de Marina Bay-kant van Marina Bay Sands gezien, maar vandaag zou ik in het daglicht de andere kant gaan ontdekken. Ik nam weer de...

Lees meer
1. Smaakvol Singapore

1. Smaakvol Singapore

1. Smaakvol SingaporeOf ik zin had in een speeddate met Singapore, het zal wel zijn! 🙂 De afgelopen weken heb ik zo liggen brainstormen over nieuwe coole concepten voor UniTrips, dat een date met Singapore en Kuala Lumpur liefst zo snel mogelijk...

Lees meer