Ho Ho Holidays: zo vier je Kerstmis in Thailand

Geen zin om Kerstmis in de koude Belgische grillen te vieren? Wil je sneeuwtapijten inruilen voor een wit strand en palmbomen? Geen Duitse kerstmarkten maar festiviteiten in het bruisende hartje van Bangkok? Kerstmis vieren in Thailand is absoluut de moeite! Nog niet overtuigd? Lees dan snel verder…

Geen sneeuw of ijzel maar zon en cocktails aan het strand  

Niets is beter om er tijdens de feestdagen tussenuit te knijpen en te ontsnappen aan het winterweer dan een reis naar Thailand. Trek je slippers aan en ga lekker genieten van het frisse zeewater of krijg een kleurtje aan het zwembad. Maak je Instagramvrienden jaloers met foto’s vanuit het tropische Thailand terwijl zij bibberen van de kou. Niet enkel in Australië kan je Kerstmis op het strand vieren. Thailand heeft enkele van de beste stranden ter wereld en dus de perfecte plaats om te klinken op een vrolijk kerstfeest.

 

Extravagante decoraties overal!

Desondanks Kerstmis niet behoort tot de Thaise cultuur, ontbreekt het er toch niet aan de kerstsfeer. Steden zoals Bangkok zijn multicultureel en omarmen Kerstmis met open armen.  Dompel je onder in de kerstfestiviteiten dankzij de extravagante decoraties en de kersthema’s in de shoppingcenters. Waar kan je het beste de kerstsfeer opsnuiven? Overal! In Bangkok kan je niet om de vele decoraties en lichtjes heen, in Chiang Mai is het wat koeler waardoor het meer voelt als kerstmis maar geef toe, niets is beter dan Kerstmis in Thailand vieren op een prachtig wit strand!

 

Next level kerstshopping  

Shoppen in Thailand moet je zeker op jouw Kerstmis wish-list zetten. Want dat mag je absoluut niet missen. Shop een van de grote shoppingmalls in Bangkok en Chiang Mai, versiert met mooie kerstdecoraties. Zin in iets meer lokaal? Shop dan op een van de sympathieke marktjes zoals Chatuchak in Bangkok. Deze gigantische markt is een waar doolhof door de straten van Bangkok waar je tal van kerstdecoraties en andere kerstcadeautjes kan kopen.

Een actieve Tweede Kerstdag in de natuur

In Thailand kan je niet enkel genieten van een heerlijk relaxerende strandvakantie maar ook voor meer actie is Thailand ideaal! De natuur is een waar paradijs voor iedereen die houdt van een stevige wandeling. Heb je dus wat beweging nodig om de calorieën van het kerstdiner er weer af te krijgen? Wat dacht je van een verfrissende ochtendwandeling door een van de trekking routes? Of rafting en klimmen voor echte avonturiers?

Dit zijn lang nog niet alle redenen waarom Kerstmis in Thailandop jouw verlanglijstje moet staan. Wil jij Kerst vieren in het tropische en verrassende Thailand? Boek jouw droomreis bij Unitrips. 

De reiskriebels gekregen? Contacteer ons!  

12 + 5 =