Amazing Thailand

Laat je verrassen door Thailand, het land van de eeuwige glimlach en van de (gast)vrije mensen. Dompel je onder in al zijn gezichten en geniet van een deugddoende vakantie boordevol kleurrijke contrasten. Drie “Thailanden” weerspiegelen de rijke geschiedenis en culturele verschillen.

Reizen Thailand


In Bangkok, de megastad met meer dan 10 miljoen inwoners is het heerlijk rondslenteren. Prachtige tempels, vele eetkraampjes en een bruisend nachtleven doen je verstommen van verbazing. In het noorden, het authentieke Thailand en het land van de oude koninkrijken, is de sfeer ontspannen. Met zijn oude bergstammen, uitgestrekte rijstvelden en natuurparken kom je in deze regio ogen tekort.

En tenslotte het zuiden, het gebied van de exotische eilanden met een azuurblauwe zee en parelwitte stranden waar prachtige rotsformaties uit de zee opduiken. Samen met de kruidige keuken en een net iets andere mentaliteit is het hier heerlijk relaxen.

Kom als een toerist, vertrek als een reiziger. Dat is Thailand!

Ook voor de buurlanden Cambodja, Filipijnen, Indonesië, Laos, Maleisië, Myanmar, Singapore en Vietnam kan je bij ons terecht!

Welke reis past het beste bij jou?


Groepsreizen

Ben jij benieuwd naar Thailands hidden gems? Ontdek ze tijdens onze groepsreizen.

Meer weten

Themareizen

Originele pakketreizen in bijzondere thema’s die je net die intensere Thainess beleving geven.

Meer weten

Reizen op maat

Op zoek naar de ultieme beleving? Laat ons die toegevoegde waarde zijn en beleef een vakantie op jouw maat.

Meer weten

Wat vonden anderen van deze reis?


Wat een TOPvakantie met TOPbestemmingen. Een prima service en alles geregeld tot in detail. Wij zijn zeer tevreden klanten, een aanrader voor anderen!

– Dephny Fabrizio

Ontdek wat andere UniTrippers over ons wisten te vertellen

Share This