UniTrips

UniTrips biedt reizen op jouw maat. Beleving en ontdekking zijn onze kernwoorden. Wij bieden reizen aan die wij reeds zelf beleefd en goedgekeurd hebben.

Divers aanbod aan reizen

Uitgebreid getesten reizen

Unieke reis

Home » Thailand rondreis individueel

Thailand rondreis individueel


Wil jij naar Thailand en wil jij mee met een rondreis of reis jij liever individueel? Wij kennen als geen ander alle pareltjes van Thailand en nemen jou graag mee op ontdekkingstocht. Bij ons zijn alle reizen op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat jouw individuele reis helemaal op jouw wensen is afgestemd. Ga je met onze rondreis mee naar Thailand?

Ga mee naar Thailand: met een rondreis of individueel

Kun je je al inbeelden dat je in dit geweldige land bent? Wij wel! Wij zijn zelf helemaal gek op reizen en zijn ons hart verloren in het prachtige Thailand. Door de jaren heen zijn wij zelf op verkenning gegaan en kennen hierdoor alle mooie plekken van het land. Hierdoor zijn wij gespecialiseerd in individuele rondreizen, themareizen en reizen op maat in Zuidoost-Azië. Jouw droom is onze passie. Wij doen niks liever dan jouw individuele rondreis samenstellen. Of je nu met een groepsreis mee wilt of dat je liever individueel reist, wij verzorgen jouw reis. Bij ons ben je geen klant, bij ons ben je een reisvriend. En voor vrienden staan wij altijd klaar.

Wanneer boek jij jouw individuele reis naar Thailand?

Ons verhaal begint bij jouw droom. Wij luisteren graag naar jouw wensen. Zo ben je verzekerd van individueel advies. Ben je helemaal aan het wegdromen, ben je nieuwsgierig naar een nieuwe uitdaging of heb je nog vragen? Bel ons dan op: +32 496 68 89 87. Ben je in Thailand en wil je jouw reis verlengen of heb jij andere wensen? Ook dan staan wij voor je klaar.