fbpx

Reizen op maat

Wil je met zijn tweetjes, met het gezin, met de ganse familie, in groep, met school of gewoon met enkele vrienden een privévakantie naar Zuidoost-Azië? Dat kan!

Reizen op maat

Je hebt de mogelijkheid om zelf de vertrek- en terugreisdatum te bepalen. Je kan kiezen welke locaties en bezienswaardigheden je wil bezoeken. Je maakt je wensen duidelijk aan UniTrips en wij werken een gedetailleerd en vrijblijvend programma voor je uit.

Laat je inspireren op onze website en onze social media kanalen. Of misschien heb je wel vrienden of familie die al eens op jouw geliefde bestemming geweest zijn. Maak daarna een afspraak met ons en we laten je nog veel meer unieke locaties en authentieke ervaring zien. De mogelijkheden zijn werkelijk onbeperkt.

Wij werken jouw voorstel niet alleen uit op maat van jouw gewenst programma, maar ook op maat van jouw budget. Daar hechten wij veel waarde aan. Uiteindelijk wordt jouw voorstel zo van de perfecte prijs/kwaliteit verhouding!

Naast het uitstippelen van de perfecte reis, zal UniTrips er uiteraard eveneens voor zorgen dat je reis ter plaatse vlekkeloos verloopt. Wij zijn gedurende heel de reis bereikbaar voor extra tips en horen graag hoe leuk jullie het daar hebben 🙂

Share This