UniTrips

UniTrips biedt reizen op jouw maat. Beleving en ontdekking zijn onze kernwoorden. Wij bieden reizen aan die wij reeds zelf beleefd en goedgekeurd hebben.

Divers aanbod aan reizen

Uitgebreid getesten reizen

Unieke reis

Home » Rondreis eilanden Thailand

Rondreis eilanden Thailand


Bij UniTrips boek je de leukste rondreis naar de vele eilanden in Thailand. Ons hart hebben wij lang geleden verloren aan Thailand. Nu doen wij niets liever dan voor jou de ideale rondreis samen te stellen. Jouw rondreis wordt op maat gemaakt. Wij staan altijd voor je klaar.

De leukste rondreis naar de eilanden van Thailand boek je hier

Voor de kust van Thailand liggen honderden eilanden, het ene nog mooier dan het andere. Met parelwitte stranden, azuurblauwe zeeën, wuivende palmbomen en een ontspannen sfeer verveel je je hier nooit. Ga jij het liefst naar de grote eilanden die populair zijn bij backpackers? Of kies jij liever de kleine bounty eilandjes waar weinig toeristen komen? Door onze ervaring weten wij precies waar jij heen moet! Zwemmen met haaien, snorkelen of duiken? Klinkt als iets voor jou? Ga dan mee met onze Island Hopping trip. Tijdens deze 10-daagse rondreis bezoek jij Koh Phangan, Koh Samui en Koh Tao. Liever andere eilanden bezoeken of individueel reizen? Wij maken een rondreis altijd op maat. Vertel ons jouw wensen en dan gaan wij aan de slag.

Ga jij mee eilandhoppen?

Ga je met ons mee met een groepsreis of wil jij graag een individuele rondreis maken? Laat het ons weten. Wij staan graag voor je klaar. Aan de hand van jouw persoonlijke wensen maken wij ook jouw rondreis uniek. Neem contact met ons op via telefoonnummer: +32 496 68 89 87.