UniTrips

UniTrips biedt reizen op jouw maat. Beleving en ontdekking zijn onze kernwoorden. Wij bieden reizen aan die wij reeds zelf beleefd en goedgekeurd hebben.

Divers aanbod aan reizen

Uitgebreid getesten reizen

Unieke reis

Home » Reisprogramma Thailand

Reisprogramma Thailand


Voor jouw unieke reisprogramma naar Thailand, schakel je UniTrips in. Onze liefde voor dit land is enorm. Dit delen we graag met jou. Door onze vele reizen hebben wij pareltjes ontdekt die anderen nog niet ontdekt hebben. Elk reisprogramma dat wij maken is op maat gemaakt. Of je nu met een groepsreis meegaat of graag individueel wilt reizen. Bij ons boek je elke reis.

Hoe ziet het reisprogramma naar Thailand eruit?

Elke vakantie is bij ons uniek en op maat gemaakt. Zo is elke vakantie uniek. Ook die van jou. Begin jouw reisprogramma in Thailand bijvoorbeeld in Bangkok. Een megastad met prachtige tempels, vele eetkraampjes en een bruisend nachtleven. Ga daarna richting het authentieke noorden, vol oude bergstammen, uitgestrekte rijstvelden, natuurparken en gezellige stadjes. Geniet van het prachtige land en sluit je rondreis door Thailand af in het exotische zuiden. Met eilanden omgeven door een azuurblauwe zee en parelwitte stranden kom jij zeker tot rust. Elk reisprogramma is anders en afgestemd op jouw wensen. Ben je op zoek naar een vakantie die je nergens anders vindt? Bekijk dan eens onze originele themavakanties die je net een intensere beleving geven. Alles is voor jou geregeld, van accommodatie en transfer tot aan excursies.

De ideale voorbereiding voor jouw reisprogramma in Thailand

Het reizen naar Bangkok in Thailand is een topervaring, maar verstandig is om het een en het ander te voorbereiden. Bespreek jouw wensen over het ideale reisprogramma voor jouw vakantie in Thailand. Hiervoor kun je bij ons terecht. Je vragen kun je stellen per mail. Bel je liever? Dan kun je ons bereiken op het nummer; +32 496 68 89 87.