UniTrips

UniTrips biedt reizen op jouw maat. Beleving en ontdekking zijn onze kernwoorden. Wij bieden reizen aan die wij reeds zelf beleefd en goedgekeurd hebben.

Divers aanbod aan reizen

Uitgebreid getesten reizen

Unieke reis

Home » Op reis naar Myanmar

Op reis naar Myanmar


Ga jij binnenkort op reis naar Myanmar? Wij helpen graag met het samenstellen van jouw droomreis naar dit authentieke land. Het reisvirus hebben wij goed te pakken. Ons hart hebben wij daarbij verloren in Zuidoost-Azië. Wij zijn op verkenning gegaan in deze landen en willen nu onze ervaringen met jou delen. Reis jij met ons mee naar het magische Myanmar?

Op reis naar Myanmar: adembenemende schoonheid

Myanmar is puur authentiek en kent ontzettend interessante bestemmingen. Toerisme in Myanmar is nog niet zo ontwikkeld, waardoor jij als toerist erg bijzonder bent en je met open armen ontvangen wordt. Myanmar is lange tijd gesloten geweest voor toeristen. Hierdoor zijn westerse invloeden minder aanwezig dan in andere Aziatische landen. Sprookjesachtige steden, koningssteden en vele gouden pagodes in het hele land zijn natuurlijk een must als je op vakantie naar Myanmar gaat. Een fascinerend land met een roerig verleden. Myanmar, het voormalige Birma, staat voornamelijk in het teken van het boeddhisme. Daarnaast heeft het land een imposant en gevarieerd landschap. Laat je tijdens je rondreis Myanmar verwelkomen door de lieve bevolking en maak kennis met de indrukwekkende cultuur en de prachtige natuur van het land.

Jouw droom, onze passie

Wij maken jouw reis geheel op maat. Laat ons weten wat jouw wensen zijn. Wil je rust, avontuur of wil je veel natuur zien? Wat je ook wilt, wij maken jouw ideale droomreis! En op reis hoef je je ook geen zorgen te maken, ook dan staan wij altijd voor je klaar. Alvast wat inspiratie op doen? We hebben een voorbeeldprogramma samengesteld. Neem contact met ons op via +32 496 68 89 87.