Myanmar

Home » Myanmar
Magisch Myanmar

Jarenlang afgesloten van de buitenwereld zonder westerse invloeden met een hartverwarmende bevolking en prachtige bezienswaardigheden? In Myanmar kom je terecht in een magisch land van goud. Hier krijg je ongetwijfeld kippenvel van de wondermooie cultuur en de ongeëvenaarde natuur.

Een vakantie naar Myanmar neemt je mee op avontuur door een va de mooiste landen van Azië. Het magische Myanmar is niet voor niets een bestemming om bij weg te dromen. Het land biedt je een culturele ervaring van de bovenste plank terwijl je geniet van de mooiste landschappen.

Ontdek onze uitgestippelde vakantie of onze bouwstenen en inspiraties om wat meer pit aan jouw vakantie toe te voegen.

 

Lees zeker onze eigen reisblog over onze prospectiereis door Myanmar:
Reisblog Prospectie Myanmar

Magisch Myanmar (14 dagen)

Deze vakantie begint in Yangon, waar duizenden pelgrims voortduren bladgoud aanbrengen op de Schwedagonpagode. Vanuit Yangon brengen we een bezoek aan de Golden Rock, die door de ligging elk moment in de vallei lijkt te kunnen vallen. Daarna naar Mandalay, waar het Koninklijk Paleis van Koning Mingon zich bevindt en waar we genieten we van de zonsondergang bij de U Bein-brug.

Een van de meest indrukwekkende plaatsen is absoluut Bagan, een gebied van tientallen vierkante kilometers waar je duizenden tempels, pagodes en paleizen kunt bezichtigen. Als laatste maken we een boottocht en overnachten we op het Inlemeer. Een fantastische ervaring met lieflijke vissersdorpjes die omgeven zijn door een prachtig berglandschap. Een rondreis door Myanmar staat garant voor indrukwekkende cultuur, met een evengoede prachtige natuur.

*prijs is enkel voor het landarrangement, jouw internationale vlucht is nog niet inbegrepen

Ontdek het programma →

Inspiratie Myanmar 

 

Wil je graag een vakantie op maat plannen naar Myanmar? Maar weet je nog niet wat je wil ontdekken in dit prachtige land?  Laat je inspireren door onze must sees en voeg deze onvergetelijke locaties toe aan jouw droomvakantie.

Ontdek het prachtige Yangon en geniet van een leuke fietstocht langs de beroemde Schwedagon pagode. Bewonder de rijstmarkten in Sittwe en archeologische sites in Mrauk U. Stijg op in een luchtballon boven het betoverende Bagan. Ontdek het wondermooie Mandalay en aanschouw het unieke Inle meer bij zonsondergang en geniet van een wine and die in Taunggyi. Wil je toch liever even relaxen tijdens jouw vakantie naar Myanmar? Dan is een tussenstop op Nagapali Beach een echte must. Op zoek naar het authentieke Myanmar? Dan moet je in Hpa-An zijn.

Ontdek onze bouwstenen en inspiraties →