Luxe in Cambodja

Op luxe vakantie in Cambodja

Als je aan Cambodja denkt, denk je aan een rijk maar grillig verleden van het land. Dit is een imago waar Cambodja niet mee geassocieerd wilt worden. Daarnaast weet Cambodja zich te onderscheiden in het creëren van luxe. Je kan genieten van luxe in de hoofdstad, Phnom Penh en de Cambodjaanse kust.  Maar ook diep in de regenwouden van Cambodja kun je al op luxueuze en unieke plaatsen verblijven!

Tijdens een luxe reis naar Cambodja kun je genieten van prachtige hoogtepunten. Een reis om te ontspannen en te genieten in een van de mooiste en interessantste landen van Zuidoost-Azië!

 

Luxe Hotels

Anantara Angkor Resort & Spa

LUXE

The Beige

LUXE

Bensley Collection Shinta Mani

LUXE

Een vakantie vol luxe!

Hoewel Cambodja in oppervlakte veel kleiner is dan de buurlanden Thailand en Vietnam doet het qua bezienswaardigheden zeker niet onder! Cambodja is een indrukwekkend land met een boeiende geschiedenis en mooie bezienswaardigheden.

Steeds meer toeristen weten de highlights van Cambodja te vinden. Het land was in de tijd van de Khmers misschien we de belangrijkste regio met Angkor, wat dichtbij het huidige Siem Reap ligt, als hoofdstad van het vroegere Khmer-rijk. 

Deze en vele andere highlights in Cambodja, zijn voor steeds meer mensen een reden om het land te bezoeken.