Home » Groepsreizen

Groepsreizen UniTrips 2022

Met veel plezier presenteren we jou onze exclusieve groepsreizen van dit jaar.

Alle groepsreizen bij UniTrips zijn begeleidt door een Nederlandstalige reisleider en lokale gids.
We gaan steevast voor waardevolle vakanties vol verborgen parels, met een compacte groep van 16 personen.

Op al deze groepsreizen kan je een leuke mix verwachten van cultuur, natuur, avontuur en ontspanning.
Bovenal beloven we je kennismaking met de heerlijke lokale keukens, van streetfood tot culinaire hoogstandjes.

De magische schatten van Thailand

16-daagse rondreis : 1 – 16 november 2022

Van 1 tot 16 november 2022 staat de UniTrips groepsreis naar Thailand op het programma. Zestien dagen genieten van de prachtige Thaise cultuur, de adembenemende natuur en de heerlijke lokale keuken.

De rondreis start in het oude Ayutthaya, waarna we vervolgens via de River Kwai in Kanchanaburi verder afzakken naar Bangkok. Na de ontdekking van de hoofdstad nemen we de nachttrein naar Chiang Mai waar we samen Loy Kratong vieren, een van de belangrijkste feestdagen in Thailand. Via binnenlandse vlucht gaan we op avontuur in Khao Sok National Park en sluiten we af aan het strand in het prachtige Krabi.

De authentieke smaken van Sri Lanka

16-daagse rondreis : 1 – 16 december 2022

Van 1 tot 16 december 2022 staat de UniTrips groepsreis naar Sri Lanka op het programma. Zestien dagen vertoeven we in het prachtige Ceylon, waar we geweldige combo krijgen van lokale cultuur, leuke wandelingen,  avontuurlijke safari’s, fietstochtjes en lekkere curries.

De rondreis start in Negombo aan de westkust, waarna we vervolgens naar de Culturele Driehoek reizen. Na een safari, fietstocht en beklimming van de Lion Rock, zakken we af richting Kandy, de oude hoofdstad van Ceylon. Een rondreis in Sri Lanka is niet compleet zonder de treinrit te maken door de theeplantages. Afsluiten doen we met zon, zee, strand en uitrusten in het zuiden van het land, nabij Galle.

Ik wil op de hoogte blijven van toekomstige groepsreizen

Heb je vragen over deze reis? Twijfel niet om contact op te nemen via onderstaande knop en we beantwoorden je zo snel mogelijk.