Wandelingen

Ontdek de behandelingen van Thailand

Met eeuwenoude massage- en spatradities is Thailand’s reputatie als een van ’s werelds beste bestemmingen voor wellness remedies zo oud als het land zelf. Meer recentelijk is het een broeinest geworden van wereldklasse yoga retraites en detox centra, waardoor Thailand een bestemming van fysieke, mentale en spirituele verjonging en rust is geworden. Het is de hotspot voor wie op zoek is naar de beste wellness ervaring ter wereld.

Thailand vertrouwt op het eigen erfgoed als het gaat om wellnesstoerisme. De traditionele Thaise geneeskunde, waaronder spirituele genezing, traditionele massagages en kruidengeneesmiddelen. De resorts en kuuroorden in Thailand staan vooral bekend om het aanbieden van traditionele Thaise massage, die wordt beïnvloedt door de traditionele geneeskunde.

Wandelingen

Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelen goed is voor je gezondheid én je mentale welzijn. Wekelijks zo’n 150 minuten stappen verbetert je welzijn en verminderd de kans op depressie, een veel voorkomende mentale ziekte vandaag de dag. Het verbetert je levensstijl.

 Naast een mentale boost, krijg je ook een fysieke boost van enkele keren per week te gaan wandelen. Je boost je uithoudingsvermogen, krijgt sterkere spieren en hebt minder kan op chronische aandoeningen zoals hart- en vaatziektes. 

 Aangezien Thailand zo’n mooi land is met mooie natuur, is het natuurlijk geen verrassing dat er mooie wandelgebieden te vinden zijn die je optimaal tot rust kunnen doen komen tijdens je bezoek aan Thailand.  

Enkele bekende wandelroutes in Thailand zijn:

Mae Hong Song Fern Route
Lake Chiang Sean Route
Hiking in Pai Route
Den Ya Kat 
Ban Bang Pru
Phu Chi Fa Mountain

 

Lees hier meer over het prachtige Thailand