Detox

Ontdek de behandelingen van Thailand

Met eeuwenoude massage- en spatradities is Thailand’s reputatie als een van ’s werelds beste bestemmingen voor wellness remedies zo oud als het land zelf. Meer recentelijk is het een broeinest geworden van wereldklasse yoga retraites en detox centra, waardoor Thailand een bestemming van fysieke, mentale en spirituele verjonging en rust is geworden. Het is de hotspot voor wie op zoek is naar de beste wellness ervaring ter wereld.

Thailand vertrouwt op het eigen erfgoed als het gaat om wellnesstoerisme. De traditionele Thaise geneeskunde, waaronder spirituele genezing, traditionele massagages en kruidengeneesmiddelen. De resorts en kuuroorden in Thailand staan vooral bekend om het aanbieden van traditionele Thaise massage, die wordt beïnvloedt door de traditionele geneeskunde.

Detox

Je komt het overal tegen tegenwoordig: detoxen. In alle mogelijke vormen en soorten kan je tegenwoordig je lichaam en geest reinigen.
Maar wat houdt het nu juist in? 

Detox is het Engelse woord voor het ontgiften van je lichaam. Het gaat hier dan over afvalstoffen en gifstoffen uit het lichaam verdrijven. Hoewel de hedendaagse wetenschap nog niet heeft bewezen dat detox effectief werkt, wordt detox al decennia lang toegepast. Tijdens de detox stimuleer je je lichaam om de opgehoopte afvalstoffen vrij te laten door behulp van massages, dieet, supplementen,… 

Deton heeft 5 grote voordelen :

  1. Vermindering van opeengehoopte afvalstoffen
  2. Het energieniveau verhoogt
  3. Reductie van het lichaamsgewicht 
  4. De Een verhoging van de nachtrust
  5. Verbetering van de staat van de huid

Lees hier meer over het prachtige Thailand