UniTrips

UniTrips biedt reizen op jouw maat. Beleving en ontdekking zijn onze kernwoorden. Wij bieden reizen aan die wij reeds zelf beleefd en goedgekeurd hebben.

Divers aanbod aan reizen

Uitgebreid getesten reizen

Unieke reis

Home » Verre reizen Sri Lanka

Verre reizen Sri Lanka


Met onze ervaring met verre reizen maken wij ook jouw reis naar Sri Lanka tot een unieke reis. Een reis naar Sri Lanka kenmerkt zich met vele hoogtepunten en veel afwisseling. Het relatief onontdekte noorden van Sri Lanka is pas sinds enige jaren open voor toerisme, maar herbergt een schat aan cultuur en natuur. Ook wij hebben dit land mogen ontdekken. Nu is het aan ons om die ervaring met jou te delen. Sri Lanka is echt een aanrader wanneer u op zoekt bent naar een verre bestemming.

Wij als verre reizen specialist verzorgen ook jouw unieke reis naar Sri Lanka

Sri Lanka betekent letterlijk ‘prachtig land’. In dit kleine land vindt je veel UNESCO sites en is er ongelooflijk veel te beleven. Tropische standen, oude tempels, kuddes olifanten, heerlijk eten en de beste surfplekken. Door oorlogen, conflicten in het land en natuurrampen is het jaar even van de radar geweest bij veel reizigers. De laatste jaren is dit gelukkig aan het veranderen en weten veel mensen dit prachtige land te vinden. Sri Lanka is een van onze favorieten landen en zeker een aanrader wanneer jij van verre reizen houdt. Alvast wat inspiratie op doen? Bekijk dan onze voorbeeldreis.

Wanneer ga jij naar Sri Lanka?

Wij zijn gek op verre reizen en hebben ons hart verloren aan Zuidoost-Azië. Deze passie gebruiken wij nu om ook jou die fantastische ervaring te bieden. Bij ons sta jij altijd op de eerste plaats. Wanneer jij jouw reis naar Sri Lanka in onze handen legt, weet jij zeker dat ook jouw reis in goede handen is. Ben je al aan het wegdromen over jouw reis naar Sri Lanka? Neem dan contact met ons op en laat je droom uitkomen. Je kunt ons bereiken op: +32 496 68 89 87.