Vakantie in Dubai

Home » Vakantie Dubai

Ontdek het luxueuze Dubai

De stad, het commerciële centrum van de Verenigde Arabische Emiraten, strekt zich uit langs de zee met zijn drie kunstmatige Palmeilanden waarvan momenteel alleen Palm Jumeirah volledig ontwikkeld is. De twee andere eilanden zijn: Palm Jebel Ali en Deira Eiland. Je komt hier ogen tekort! De torenhoge gebouwen en prachtige stranden. Een vakantie in Dubai staat garant voor een onvergetelijke tijd en onvoorstelbaar veel variatie. Je vakantie naar Dubai, dat is een droomvakantie om nooit meer te vergeten!

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Wat wil jij ontdekken in Dubai?

In Dubai bevind je je in het hartje van luxe en weelde, en dat is geen geheim. Dubai is een mix van exclusieve stranden, steenrijke oliesjeiks en een adembenemende skyline in het midden van de woestijn. Niet iedere reiziger is hetzelfde en niet iedereen is geïnteresseerd in dezelfde soort vakanties. Gelukkig zijn er in Dubai voor iedere reiziger interessante en mooie plekjes te ontdekken! Wil je graag met je gezin op vakantie of geniet je van luxe? Voor jou zit er zeker ook een reis tussen die volledig aan je wensen voldoet! Ook stippelen we graag samen met jou een vakantie op maat uit! Er zijn verschillende combinaties mogelijk wanneer je naar één van de bekendste Emiraten reist. Alles kan!

LUXE

AVONTUUR

GASTRONOMIE

HONEYMOON

GEZONDHEID & WELLNESS

STRAND

COMMUNITY

Waarom zou je met UniTrips naar Dubai gaan?

  • We gaan steeds zelf op verkenning en we hebben dus voldoende ervaring genoeg zodat ook jij dit prachtige land kan ontdekken.

  • We bieden enkel vakanties aan waar we zelf 200% achter staan.

  • We werken met professionele partners ter plekke.

  • We stippelen reizen op maat uit voor jou.

  • Jij, onze reisvriend, komt steeds op de eerste plaats!

Er is enorm veel te beleven in Dubai! Heerlijk eten, wandelen, shoppen, boottochtjes maken… Het was net zoals we ons hadden voorgesteld, beter zelfs! Zeker een aanrader!

Mindy & Jeff

Wil je ook een onvergetelijke Dubai-ervaring?