UniTrips

UniTrips biedt reizen op jouw maat. Beleving en ontdekking zijn onze kernwoorden. Wij bieden reizen aan die wij reeds zelf beleefd en goedgekeurd hebben.

Divers aanbod aan reizen

Uitgebreid getesten reizen

Unieke reis

Home » Strandvakantie Cambodja

Strandvakantie Cambodja


Wil jij op strandvakantie naar Cambodja? Wij van UniTrips helpen graag jouw vakantie tot in de puntjes te verzorgen. Wij zijn gek op reizen en zijn op zoek gegaan naar bijzondere plekjes in Zuidoost-Azië. Deze plekken delen wij graag met jou. Onze reizen zijn op maat gemaakt, zo beleef jij altijd een unieke vakantie. Jouw vakantie boeken bij ons? Maak een afspraak. Wij vertellen je graag alles over Cambodja!

Genieten en kom tot rust tijdens jouw strandvakantie in Cambodja

In Nederland en België staat Cambodja nog niet bekend als strandbestemming. Toch zijn de Cambodjaanse stranden zeker de moeite waard om te bezoeken. Cambodja is nog vrijwel onontdekt door reizigers en beschikt over een lange kust en veel eilandjes. In het zuiden van Cambodja zijn zelfs meer dan 60 kleine onbewoonde eilanden. Liever meer doen dan alleen een strandvakantie? Kijk dan eens naar onze reizen naar Cambodja. Voor inspiratie hebben wij een voorbeeldprogramma opgesteld. Al onze reizen worden op maat gemaakt. Of je nu met een groepsreis mee gaat of dat je liever een individuele reis maakt: wij staan voor je klaar.

Jouw vakantie op maat gemaakt

Wil jij graag op strandvakantie in Cambodja? Ons verhaal begint bij jouw droom. Begin alvast maar weg te dromen. Wij maken voor jou de ideale strandvakantie in Cambodja. Maak een afspraak via: +32 496 68 89 87.