UniTrips

UniTrips biedt vakanties op jouw maat. Beleving en ontdekking zijn onze kernwoorden. Wij bieden vakanties aan die wij reeds zelf beleefd en goedgekeurd hebben.

Divers aanbod aan reizen

Uitgebreid getesten reizen

Unieke reis

Home » Luxe rondreis Sri Lanka

Luxe rondreis Sri Lanka


Reizen in luxe: dat doe je tijdens onze rondreis naar Sri Lanka! Wij van UniTrips zijn gek op reizen en hebben ons gespecialiseerd in het op maat maken van rondreizen in Zuidoost-Azië. Jouw droom is onze passie. Sri Lanka is een prachtig klein land met zoveel mogelijkheden. Wij geven onze ervaring graag door aan jou. Ga mee met onze luxe rondreis naar Sri Lanka!

Jouw luxe rondreis naar Sri Lanka op maat gemaakt

Sri Lanka is pas sinds enige jaren open voor toerisme, maar herbergt een schat aan cultuur en natuur. Schitterende heuvellandschappen met groene theeplantages, nationale parken en meer UNESCO sites dan dat je in de meeste landen kunt vinden. De vele badplaatsen nodigen je uit om heerlijk te luieren, de onderwaterwereld al snorkelend te verkennen of een frisse duik in de zee te nemen. Onze reizen worden op maat gemaakt. Vertel ons jouw wensen en wij gaan aan de slag. Door onze ervaring weten wij de onontdekte plekjes van Sri Lanka precies te vinden. Met een cocktail in je handen onder een palmboom genieten met uitzicht over zee? Aan luxe zal het niet ontbreken tijdens jouw rondreis. Wil je alvast wat inspiratie doen? We hebben een voorbeeldprogramma opgesteld zodat jij alvast kan wegdromen bij dit prachtige land.

Jij staat bij ons op de eerste plek

Wij durven met vertrouwen te zeggen: je doet er goed aan om je rondreis bij ons te boeken. Wij staan voor je klaar, altijd. Onze reizen worden allemaal op maat gemaakt, zo weet jij zeker dat jouw reis aan al jouw wensen voldoet. Wij delen graag onze liefde voor Zuidoost-Azië met jou zodat ook jij deze landen kunt ontdekken en beleven. Neem contact met ons op via: +32 496 68 89 87.